הריון

מצב
הנושא נעול.

lironaoosh

New member
הריון

הריון
שלום לכולם, רציתי לדעת מבחינת החוק אחרי שאשה מודיעה בעבודה כי היא בהריון ניתן לפטר אותה (אם היא בחודש הראשון)?

שיר ורד

New member
כן

הריון
שלום לכולם, רציתי לדעת מבחינת החוק אחרי שאשה מודיעה בעבודה כי היא בהריון ניתן לפטר אותה (אם היא בחודש הראשון)?
כן
אסור לפטר עובדת בהריון אם הפיטורים קשורים להריון, אך פיטורים מכל סיבה מוצדקת אחרת מותרים. פיטורי עובדת בהריון שעבדה פחות 6 חודשים באותו מקום עבודה או אצל אותו מעסיק מחייבים אישור של המפקחת על עבודת נשים.

פיטורי עובדת הרה

הריון
פיטורי עובדת הרה
אם היא עובדת לפחות 6 חדשים, יהיו תקפים רק אם ניתן אישור לפיטורים מהממונה על עבודת נשים במשרד התמ"ס והעבודה.

lironaoosh

New member
אחדד יותר את שאלתי

פיטורי עובדת הרה
אם היא עובדת לפחות 6 חדשים, יהיו תקפים רק אם ניתן אישור לפיטורים מהממונה על עבודת נשים במשרד התמ"ס והעבודה.
אחדד יותר את שאלתי
אני עובדת מעט יותר מחצי שנה בתור מזכירה.רוב עובדי המחלקה עברו לעבוד דרך חברה אחרת ש"רכשה" אותם, אך עדיין עובדים פיזית כאן.מאחר והעובדים כבר לא שלנו המנהל רמז כי יעזוב באיזשהו שלב, כמובן שלאחר שזה יקרה לא יהיה צורך בשרותיי.ביקשתי לדעת מתי יגיע שלב זה ונאמר לי כי התמונה עדיין לא ברורה..כל זאת חל לפני כחודש.עכשיו אני מעוניינת להיכנס להריון והשאלה היא אם בכל זאת יוכלו לפטר אותי?..

שיר ורד

New member
כן

אחדד יותר את שאלתי
אני עובדת מעט יותר מחצי שנה בתור מזכירה.רוב עובדי המחלקה עברו לעבוד דרך חברה אחרת ש"רכשה" אותם, אך עדיין עובדים פיזית כאן.מאחר והעובדים כבר לא שלנו המנהל רמז כי יעזוב באיזשהו שלב, כמובן שלאחר שזה יקרה לא יהיה צורך בשרותיי.ביקשתי לדעת מתי יגיע שלב זה ונאמר לי כי התמונה עדיין לא ברורה..כל זאת חל לפני כחודש.עכשיו אני מעוניינת להיכנס להריון והשאלה היא אם בכל זאת יוכלו לפטר אותי?..
כן
אבל , אם תהיי בהריון הם יהיו חייבים לקבל את אישור המפקחת לפיטוריך. אם בזמן פיטוריך הם לא ידעו כלל שאת בהריון, הפיטורים יאושרו על ידה כמעט ללא ספק. אם הם ידעו כבר שאת בהריון, יהיה עליהם לשכנע את המפקחת שבאמת אין קשר בין הפיטורים וההריון.

היי לירון , זאת אני (שלחת לי מייל)

הריון
היי לירון , זאת אני (שלחת לי מייל)
והפנתי אותך לכאן. תשאלי שוב בבקשה, באופן יותר ברור. נראה לי ששאלתך לא הובנה. את עובדת שם רק חודש? את בהריון בחודש הראשון?

מצב
הנושא נעול.
למעלה