הריון צעיר - מבקשת עזרה

קריולה1

New member
הריון צעיר - מבקשת עזרה../images/Emo20.gif

שלום לכולן, אני בשבוע 4+4, מחזור אחרון 27.7. עברתי גרידה ב 30.6. (בשבוע 8), ועכשיו כאמור אני בהריון חדש וצעיר. להלן הבטא: 18.8 (ביום בו גיליתי) : 94 20.8: 380 27.8: 7012 אתמול, ב 27.8 היתה לי הפרשה דמית, וכמובן שנורא נלחצתי. בדקו אותי במיון, וקבעו: "ספק שק הריון בגודל 8 מ"מ" ולשאלה: האם לעוד מישהי קבעו כך לגבי שק ההריון בשבוע הזה, וההריון המשיך להיות תקין? הדימום שהיה (ונפסק מיד) לא ממש משפר את הרגשתי. בנות, אני צריכה הרגעה. תודה למי שהגיעה עד הלום.

ו ר ד 1

New member
בדרך כלל הולכים לבדיקה בשבוע קצת

יותר מתקדם ולכן אני מעריכה שזה ספק שק הריון כי זה מאד מוקדם. לדעתי תחכי לשבוע 7-8 ותלכי לרופא ואני מקווה שתראו דופק. בהצלחה

קפציץ

New member
האם יכול להיות...

בלי להסתכל על ההסטוריה... את חודש אחרי מחזור אחרון, והיה לך דימום שהתחיל ונפסק מייד... זה נשמע כמו השתרשות! אין לך ממש ברירה את חייבת לחכות עוד שבועיים כדי להיות בטוחה, תהיי חזקה בינתיים, מחזיקה לך

shiranby

New member
גם לי לא ראו שק

כשגיליתי על ההריון היתה לי בטא של 480. יומיים אחרי הבדיקה עברתי אולטרסאונד, ולא מצאו לי שק הריון או כל זכר להריון. הרופא כבר די הספיד לי את ההריון וניחם אותי שזה קורה לכל כך הרבה נשים בהריון ראשון, ושאני אוכל לנסות להרות מחדש אוטוטו. ליתר בטחון הוא שלח אותי לבדוק מחדש את הבטא ויצא לי 3500. כעבור מספר ימים עברתי שוב אולטרסאונד וראינו בבירור שק בגודל 6 מ"מ. מסתבר שזה פשוט היה מוקדם מדי. אל תתייאשי, חכי עוד קצת, תוך כמה ימים תוכלו לזהות יותר בבירור האם ודאי שזה שק ומה גודלו.

קריולה1

New member
האם גם אצלך

קבעו: "ספק שק הריון"? או שפשוט קבעו שק הריון בגודל 6 מ"מ? האם נטעו בך בטחון אחרי האולטסרסאונד הזה או שאמרו שעדיין הכל לא ברור?

למעלה