הריון מחוץ לרחם

• פותח הנושא geen
  • פורסם בתאריך

geen

New member
הריון מחוץ לרחם../images/Emo35.gif

היי, חזרתי עכשיו מרופא, שהיה אמור לפתוח את תיק המעקב שלי. ביום חמישי יש לי תור באסותא השלום לדופק וסגירת תיק. (הם אמרו שהם לא מזמנים לראות שק) הרופא היום לא ראה אפילו את זה. מההתחלה ההריון הזה היה מוזר. התחיל שבוע אחרי הזמן, אבל דווקא העליות בבטא היו טובות (38,137,442,1234 - האחרון אחרי 3 ימים, בוצע לפני שבוע). היום, סתם כי רציתי לראות מה קורה וכי אני מהלחוצות, עשיתי עוד בטא, אבל כמובן שדווקא היום, התוצאות עוד לא הגיעו. הרופא אמר שיכול להיות שמשבוע שעבר הבטא ירדה, ושאם עלתה, צריך לבדוק טוב את האפשרות של הריון מחוץ לרחם. קראתי על הסימפטומים של הריון מחוץ לרחם, ואין לי אף אחד מהם. מצד שני, אולי בגלל שאני עם תמיכה אין לי דימומים? מישהי נתקלה בדבר כזה? כאבי שדיים וחוסר תיאבון יש. רק הריון כנראה שלא...

geen

New member
לא שמישהי הגיבה, אבל בכל זאת עדכון

הגיעו עכשיו התוצאות של הבדיקה היום. הבטא ירדה ל-420 והפרוגסטרון ירד ל-41. טוב, לפחות אני יודעת שזה לא מחוץ לרחם. היו שבועיים מטורפים של היי מעורב בפחד מטורף, שאכן התממש. מקווה לחזור לפה מהר. תודה.

אמאלי

New member
../images/Emo201.gif

מאד מצער לשמוע מאד מקווה שתחזרי לכאן בהקדם!!!!!!!!!

מתוקה,

למרות הקושי רצוי להסתכל על חצי הכוס המלאה. זה מה שנקרא הריון כימי, לא? אז לפחות הגוף יודע להיות בהריון, ומאחלת לך מכל הלב שבפעם הבאה זה יתפוס ל9 חודשים עגלגלים ויפים... מחכות לעדכונים. בהצלחה.

geen

New member
תודה, אני לא חושבת שזה נחשב כימי

כי הייתה השרשה והכל, אני בשבוע 6+5. הייתי אמורה לראות דופק השבוע. זה כנראה פשוט נפל בדרך. נקווה שבפעם הבאה זה ישאר. מנסה להתנחם באמת בזה שלפחות אני יודעת שמשהו עובד שם.

liat111

New member
אם אין שק הריון אז זה כימי

השרשה יש בכל הריון, בלי השרשה אין בטא.

הריון כימי הוא הריון שאותר בבדיקות מעבדה

(דם, שתן) אך לא נצפה באולטרסאונד (לכן הוא קרוי כימי). בדיוק מה שקרה לך.

geen

New member
אוקיי, תודה! תמיד טוב ללמוד עוד משהו

לפי מה שקראתי בספרים/אינטרנט הבנתי שהריון כימי בדר"כ נופל לבד תוך כמה ימים ולא מכפיל את עצמו לרמות גבוהות. אצלי הבטא הגיעה לכמה אלפים. כנראה שהייתי צריכה להתעקש של US כדי לראות (שאין) שק. הייתי יכולה "לחסוך" כמה ימים. לא יודעת למה באסותא הם מפנים אך ורק לדופק אחרי הבטא. לא נורא. אני רק מקווה שהמחזור יגיע מהר כדי שהפעם הבאה לא תתעכב בגלל החגים. תודה

אוי../images/Emo201.gif

מצטערת לקרוא... אכן עברת תקופה לא קלה של הרבה סימני שאלה...מאחלת שהפעם הבאה תהיה המנצחת ושלא תדעי עוד ימים נוראיים שכאלה.

לא כל כך מכירה את הנושא

אבל מאחלת הצלחה ושכל הסיפור יתבדה ויוכח כהריון רגיל לחלוטין. בהצלחה

למעלה