הרוסי הסורר היום הרוסי הסורר הגיע שוב למחוזותינו. היה יום מעונן היום לצילומים.
G green og New member 8/8/05 #1 הרוסי הסורר היום הרוסי הסורר הגיע שוב למחוזותינו. היה יום מעונן היום לצילומים.
א ארזS New member 8/8/05 #3 הרוסי הסורר שתי תמונות משובחות. ודווקא חשבתי שהיה היום מזג אויר אידיאלי לצילומים. שמיים כחולים, עננים פזורים. לא היה אובך. בשבילי זה אידיאלי [אבל לא כל יום עושים ספוטינג]...
הרוסי הסורר שתי תמונות משובחות. ודווקא חשבתי שהיה היום מזג אויר אידיאלי לצילומים. שמיים כחולים, עננים פזורים. לא היה אובך. בשבילי זה אידיאלי [אבל לא כל יום עושים ספוטינג]...
T tcu6 New member 9/8/05 #4 ארז לדעתי אתה צודק, אתמול והיום היה מזג אויר צלול כמו בימי החורף, והעננים השמנמנים והפזורים מוסיפים חן לתמונות. תמונה מהיום ברחובות, מבט לנס ציונה.
ארז לדעתי אתה צודק, אתמול והיום היה מזג אויר צלול כמו בימי החורף, והעננים השמנמנים והפזורים מוסיפים חן לתמונות. תמונה מהיום ברחובות, מבט לנס ציונה.
E e dor New member 9/8/05 #6 אוטומט גורם להכל להראות אידיאלי אבל השמיים היו כההים (לא כחול רגיל) והעננים אפורים כההים/שחורים.
J JuveFan New member 9/8/05 #8 זה רק אני? זה רק אני או שהמטוס דומה למטוס של חברת "טאואר איר" ז"ל?... הצבעים והכיתוב הגדול... אחחחח, הזכרונות...
זה רק אני? זה רק אני או שהמטוס דומה למטוס של חברת "טאואר איר" ז"ל?... הצבעים והכיתוב הגדול... אחחחח, הזכרונות...
E e dor New member 9/8/05 #9 דומה ? זה מטוס של טאוור איר :/ מה שנקרא: היה לטאוור איר מטוס כזה, עם אותם צבעים, עם כיתוב של טאוור איר, אז כנראה שהמטוס של אלעל... (לא לקחת אישית, סתם בדיחה כללית - אבל כן, זה נראה כמו טאוור איר, סביר להניח, פשוט כי זה מטוס של טאוור איר)
דומה ? זה מטוס של טאוור איר :/ מה שנקרא: היה לטאוור איר מטוס כזה, עם אותם צבעים, עם כיתוב של טאוור איר, אז כנראה שהמטוס של אלעל... (לא לקחת אישית, סתם בדיחה כללית - אבל כן, זה נראה כמו טאוור איר, סביר להניח, פשוט כי זה מטוס של טאוור איר)
ה הנכד של New member 9/8/05 #11 ../images/Emo15.gifאם הייתי יודע שיבוא אתמול היית י יוצא לקבל פניו. פספסתי
א אריסטובלוס New member 9/8/05 #13 הצרפתיה הרבה יותר אלגנטית מבקשת, מרמזת משהו, הרוסי בוטה, דורש ופגום משהו.
א ארזS New member 9/8/05 #14 אני דווקא אוהב יותר את הרוסי. אבל מה אנחנו מדברים על "צרפתי" ו"רוסי"... הרי בואינג היא תמיד אמריקאית...
אני דווקא אוהב יותר את הרוסי. אבל מה אנחנו מדברים על "צרפתי" ו"רוסי"... הרי בואינג היא תמיד אמריקאית...
E e dor New member 9/8/05 #15 יש בזה משהו ../images/Emo13.gif ואני חושב ששתיהן נחמדות. האלגנטיות וה"שמרנות" של הצביעה הצרפתית עם הצבעים המסודרים אך... רבים יותר משל הצרפתי - אצל הרוסי.
יש בזה משהו ../images/Emo13.gif ואני חושב ששתיהן נחמדות. האלגנטיות וה"שמרנות" של הצביעה הצרפתית עם הצבעים המסודרים אך... רבים יותר משל הצרפתי - אצל הרוסי.