שוות השתיים
R r66 New member 6/6/06 #83 ברק ../images/Emo48.gif../images/Emo106.gif יופי וכל הכבוד הרובקיות מזכירות לי נשכחות, כמו לסודA זוכרת שהן היו כמו עשבים במשק שלנו ועכשיו אנחנו מחפשים... למישהו, למשל, יש את היהודי נודד הבורדו? לי יש!
ברק ../images/Emo48.gif../images/Emo106.gif יופי וכל הכבוד הרובקיות מזכירות לי נשכחות, כמו לסודA זוכרת שהן היו כמו עשבים במשק שלנו ועכשיו אנחנו מחפשים... למישהו, למשל, יש את היהודי נודד הבורדו? לי יש!
B barakd New member 6/6/06 #84 אני ישמח לאסוף זרעים שלהם והאמת שיש לי גם, אך בני שנתיים/שלוש (חשבתי להכניס לשרשרת וחשבתי שאולי לא ינבטו). זה צמח מצויין לאגרטל. אצל ההורים שלי יש תמיד אגרטלים מלאים בהם.
אני ישמח לאסוף זרעים שלהם והאמת שיש לי גם, אך בני שנתיים/שלוש (חשבתי להכניס לשרשרת וחשבתי שאולי לא ינבטו). זה צמח מצויין לאגרטל. אצל ההורים שלי יש תמיד אגרטלים מלאים בהם.
R r66 New member 6/6/06 #86 נכון ../images/Emo13.gif גם כאן היו משלבים אותם בסדירות פרחים עם שרכים ופוטוסים, שגם מהם היו המוני במשק.
נכון ../images/Emo13.gif גם כאן היו משלבים אותם בסדירות פרחים עם שרכים ופוטוסים, שגם מהם היו המוני במשק.