מקרוב, האדומה "חזקה ביותר"
C crazyflower New member 6/6/06 #32 ביגוניה דרגון. מכורה אליה כדור אש ענק שבוער כל הקיץ בסוף החורף - יורדת עליה כסאח מתחדשת בצ'יק ברק - הלבנה, אם תעזור לה קצת בתמיכה וגיזום נכון - יכולה להתרומם לגובה רב. מטר וחצי ויותר
ביגוניה דרגון. מכורה אליה כדור אש ענק שבוער כל הקיץ בסוף החורף - יורדת עליה כסאח מתחדשת בצ'יק ברק - הלבנה, אם תעזור לה קצת בתמיכה וגיזום נכון - יכולה להתרומם לגובה רב. מטר וחצי ויותר
B barakd New member 6/6/06 #43 דרגון, נכון, הלבנה נגזמה לפני כחודש חודשיים, ומתחילה שוב עכשיו. כן צריך לייצב אותה, יש לי במבוק תוצרת בית.
דרגון, נכון, הלבנה נגזמה לפני כחודש חודשיים, ומתחילה שוב עכשיו. כן צריך לייצב אותה, יש לי במבוק תוצרת בית.
B barakd New member 6/6/06 #25 הפרחים של הלבנה מזכירים לי גם סחלבים (כנראה בגלל שאין לי). הם מקבלות קצת יותר מידי שמש עכשיו.
ט טסונמי1 New member 6/6/06 #34 ../images/Emo6.gif תיתכונן-לדעתי זה השרך הזה תידאג להחליף לו עציץ בזמן-
B barakd New member 6/6/06 #41 ../images/Emo6.gif אמרתי לא מזמן שאני ישמח לשים ידי עליו, ואני מאד מקווה שהוא כמו שלך. הוא כבר גר ב20 ליטר לצורך התבססות במחוזותיי.
../images/Emo6.gif אמרתי לא מזמן שאני ישמח לשים ידי עליו, ואני מאד מקווה שהוא כמו שלך. הוא כבר גר ב20 ליטר לצורך התבססות במחוזותיי.
B barakd New member 6/6/06 #29 חידה, של מי הפריחה הזו? היא נראית הרבה יותר טוב מלמטה, אך את המצלמה לא הצלחתי להשחיל
B barakd New member 6/6/06 #36 מימין, צמח מים או בוץ, אצלי בבוץ סוף עם עמודי תפרחת חומים שמפזרים מיליון זרעים, ירושה נוספת מגנן שכונתי.
מימין, צמח מים או בוץ, אצלי בבוץ סוף עם עמודי תפרחת חומים שמפזרים מיליון זרעים, ירושה נוספת מגנן שכונתי.