בשמחה, שנכיר אותה גם מקרוב
B bel011 New member 6/6/06 #72 ניסיתי כמה פעמים לגדל אותה ותמיד הסתיים בקריסה של הצמח.עודף מים.ניסיתי לייבש וגם לא הלך....ויתרתי
B barakd New member 6/6/06 #77 צמח "קשה" ללא ספק, עד שהוא גדל לי בקיץ, חצי מת בחורף. נראה לי מתאים לחממה פיקס. יש לי אותו כשנתיים וזה המצב. האמת גם שאני לא ממש "מטפל" בו.
צמח "קשה" ללא ספק, עד שהוא גדל לי בקיץ, חצי מת בחורף. נראה לי מתאים לחממה פיקס. יש לי אותו כשנתיים וזה המצב. האמת גם שאני לא ממש "מטפל" בו.
B barakd New member 6/6/06 #19 למי ששאל איך מכינים יחורי פסיפלורה זה יחור בן כשבועיים, שורש בחוץ כבר. מושרש בכבול עם פרלייט ועם הורמון השרשה, העציץ 8 ס"מ. הייחור בילה בשמש עד 10 כל יום ואח"כ בצל. שתי השקיות רוויות.
למי ששאל איך מכינים יחורי פסיפלורה זה יחור בן כשבועיים, שורש בחוץ כבר. מושרש בכבול עם פרלייט ועם הורמון השרשה, העציץ 8 ס"מ. הייחור בילה בשמש עד 10 כל יום ואח"כ בצל. שתי השקיות רוויות.
Y YOYODIDU New member 6/6/06 #61 אם תכתוב במרוקאית תקבל תשובה! גארנינה זה סוג של ארטישוק קטן וקוצני יותר.עם טעם הרבה יותר חזק והוא גם מר יותר.לטעמי ועוד כמה הוא ממש נפלא לאכילה המרוקאים בעונה של הגארנינה.באים ב 5 בבוקר לשוק לבחור את היפים גם אם תכתוב "גוגאים " תקבל 0 תשובות בגוגל. ואתה יודע מה זה גוגאים!?
אם תכתוב במרוקאית תקבל תשובה! גארנינה זה סוג של ארטישוק קטן וקוצני יותר.עם טעם הרבה יותר חזק והוא גם מר יותר.לטעמי ועוד כמה הוא ממש נפלא לאכילה המרוקאים בעונה של הגארנינה.באים ב 5 בבוקר לשוק לבחור את היפים גם אם תכתוב "גוגאים " תקבל 0 תשובות בגוגל. ואתה יודע מה זה גוגאים!?
B barakd New member 6/6/06 #65 אני מכיר "גוגואים" היינו משחקים איתם בחורים של מכסי הבטון של הביובים. זה צמח גדול דוקא, פרח ענק אמור להיות, אני לא אוכל אותם.
אני מכיר "גוגואים" היינו משחקים איתם בחורים של מכסי הבטון של הביובים. זה צמח גדול דוקא, פרח ענק אמור להיות, אני לא אוכל אותם.