הרהורי מועד ...

הרהורי מועד ...

אך יצאנו `ממצרים` מעבדות לחרות ,מחושך לאור גדול , מצימצום מוחין לגדלות דמוחין ... ונתנו לנו ימי חולו של מועד , כדי להפנים את מתנת-אל הזו ו`נשעבד` את האור הגדול הזה אל ליבנו , לתכלית שלשמו ניתן ... העליה לרגל ירושלימה מעצימה את הגילוי הזה , כי בימים האלה ירושלים יפה שבעתיים ואין חולק על זאת ... על כן אני עולה אל עיר האלוהית הזו , שמא אמצא מרגוע לנפשי ואזכה אולי לקרני הוד או לפחות ידבק בי זיוה והדרה של ירושלים , ויהיה זה שכרי ... ואתם , טיילו לכם לשלום בינות הנקיקים ... ואני אבקר בהיכלו ... מועדים לשמחה

א גוט מועד מיי דארלינג ...

איך אני אומר לאמריקאית שאני לא מתגלח במועד ?! כמעט בקשתי היתר ... אבל אחרי מחשבה שניה , אומר שאני אוהב את המראה `הטיבעי` חחח ... ואם היא לא תבין את הראש שלי ... חבל``ז ... מצד שני היא `פצצה`... מתקתקת חחח ... רק זה מה שחסר לי ... יא תותי , מה אני עושה ? הלפפ !

איזה רעיון ... להפגש בכותל ...

אני נוסע לירושלים לפחות פעמים ... אז מה שיקבע , נוח לי ... קדימה יא בלונדה , כנסי `להתארגנות` ... והירושלמים יחזרו מהטיול בנקיקים ... חחח

בטר...הבטיחו חמסין

תן להם להנות בנקיקים.אני לארגן? לא כרגע.תן להנות קצת מהמנוחה. מחר שוב חצי יום עבודה....כשאסע אודיע.

למעלה