הרגשתם את רעידת האדמה?

../images/Emo2.gif

נויה? כן גם אני הרגשתי זה היה מפחידהתינוק לא הרגיש אבל אני ממש רעדתי הרצפה מתחתי התנדדה אמלאאאאאאאא לילונית 5

אני

הייתי על הרצפה מאחורי המחשב במשרד (בדקתי חיבורים לא התחבאתי) אז לא כלכך שמתי לב. המטפלת שלי בדיוק שמה מים לקפה, והקומקום התחיל לרעוד והיא היתה בטוחה שקרה משהו עם החשמל...

גמדים

New member
איזה מפחיד

ישבתי והרגשתי את הכיסא זז חשבתי כי זה מכאב ראש שיש לי. מפחיד, מקווה שהילדים לא נבהלו , במיוחד הקטנה המעון נשמעה פרטים שיחזרו . יום טוב ורגוע

לא הרגשנו כלום!!

פתחתי את הרדיו ברבע ל-11 ושמעתי שמדברים על זה. לא הבנתי במה מדובר, חשבתי שזה לא בארץ. לראשון זה לא הגיע, או לפחות אלינו
מקווה שכולם בסדר

יובית

New member
שולחת לכם ../images/Emo24.gif

גם אני עברתי רעידת אדמה בגודל של 6.8 בסולם ריכטר, בדיוק לפני 10 שנים בלוס אנגלס. מעניין שאצלנו רוב רעידות האדמה מגיעות בשעות הבוקר המוקדמות. החזקה מכולן היתה בשעה 4:32 לפנות בוקר. לרגע בכלל לא מעכלים שיש רעידת אדמה. בעלי קם מיד מהמיטה לרוץ לחדר הילדים ואני שומעת אותו צועק, הקיר נפל!!!! מתברר, שהחושך והריצה תוך כדי שינה, הוא ניכנס לתוך חדר הארונות. אני מיד אחריו רצה לחדר הילדים, מדלגת מעל הטלביזיה וקלטות הוידאו שחסמו את הדרך למיטות שלהם. אני זוכרת איך שהחזקתי את מיטות התינוקות (התאומות היו בנות 9 חודשים אז)...ואיך שהכל רעד. הגדולים המשיכו לישון. זה לקח 32 שניות, 32 שניות הכי ארוכות בחיי. רעידות אדמה הן דבר שיגרתי בקליפורניה. אבל זה מאוד מפחיד.

אורלי14

New member
בטח שהרגשנו, ענק ומיירא!!!

הילדים שלי חזרו עם חוויות... משהו. כיתה של אחת הבנות בכלל לא הרגישו כלום, רק זעזוע קטן, כזה שגורם לחברה לשאול את זוגתה לשולחן למה היא כל הזמן מזיזה אותו... בכיתה של הגדולה יותר כולן נכנסו מתחת השולחנות, והמורה נבהלה מאד ושאלה בהיסטריה: מה קרה? מה קרה? והלכה להעמד ליד המשקוף של הדלת... בכיתה של הבן הגדול כולם נכנסו מתחת השולחן, גם המורה, וכשהיו צריכים לרדת לחצר, לפי ההנחיות שניתנו להם בתירגולים חוזרים ונשנים, המורה נכנס ל... שירותים! רחמנות!!! אבל זו היתה חויה אמתית, שאני מקווה שלא תחזור יותר, כבר עדיפה חויית השלג

אנחנו בקומה 9 - הרגשנו ועוד איך../images/Emo70.gif

בעלי בבית על המחשב, עובד. שחף בבית, מרגישה לא טוב. דקל בבית, שביתה בגן. אני מתכוננת ליציאה לעבודה. יושבת על הספה, דקל קופצת על הספה ופתאום אני מרגישה את הספה רועדת לי ואני מסוחררת. פתאום אני ובעלי תופסים מה קורה: רעידת אדמה. בעלי שולח את שחף מתחת לשולחן בסלון, מעביר את תחנה בטלויזיה לשמוע תחנת רדיו, אולי מדברים על הרעידה ואני תופסת את דקל, שכרגיל היא ערומה, ומתיישבת איתה ליד שחף המבוהלת, מתחת לשולחן. אני לא יודעת בדיוק כמה זמן נמשכה הרעידה אבל זה הרגיש כמו דקות ארוכות. התמונות התנדנדו על הקירות אבל חוץ מזה הכל בסדר. רבע שעה לפני כן סיימו לתקן את המעלית בבניין שלנו

למעלה