הרגשתי היום

tirza 32

New member
הרגשתי היום

רציתי לשאול אתכן, אם הרגשתן משהו אחר היום? איך עבר יום הבחירות? אם מישהי ראתה את ליקוי החמה? ומה היא הרגישה? הידעתן שמחר זהו א', ראש חודש ניסן, שפעם הוא היה ראש השנה? הודעה שראיתי היום ונפתחה ב"שבוע של התחלות חדשות" גרמה לי לחשוב: זו רק אני או שזו תקופה כזו, שגורמת לי להרגיש משהו אחר? אולי משהו אחר שמתחיל להרקם בי? אני מקווה שזה סימן לטוב. ומקווה לשמוע את דעתכן. תירזה.

tzurtzur

New member
"שבוע של התחלות חדשות"

אני בהחלט מזדהה. דירה משלי, עיר אחרת, עבודה חדשה. עוד יומיים. משתדלת לרסן את הלחץ ואת החששות. וד"א, אצלי זה כבר תקופה ארוכה שמרגישה "משהו אחר", אולי זה בגלל שחלו כמה שינויים משמעותיים בחיי בשנה האחרונה. ותירזה, בדיוק כמוך,אני מקווה ,שכל אלו סימנים טובים לתחילתה של תקופה מחזקת וטובה!

tirza 32

New member
וואו!

האמת היא שגם לי השנה הזו בסימן שינויים והתחלות חדשות. כבר מתחילת השנה. אני מאחלת לך כל כך הרבה הצלחה ומאחלת לך שתצליחי בגדול ותמצאי את הטוב בכל מקום בו תיהי וכל דבר שתעשי! והעיקר שתיהי קשובה לעצמך, נאמנה לעצמך ושתיהי מאושרת. אמן ואמן. באהבה, תירזה.

שושוצ

New member
../images/Emo207.gifמזל טוב יא צורצורושה!!

מחכה ומצפה שתהיי כבר שכנתי
! ב ה צ ל ח ה בכל ההתחלות החדשות. אני בטוחה במליון אחוז שתשחקי אותה, ובגדול
.

דנידין 2

New member
אהלן צורצוריתה היקרה, מתרגשת גם

בשבילך!!!! "משנה מקום משנה מזל". כל טוב לך והצלחה והגשמה עצמית. באהבה מדניאלה.

tzurtzur

New member
../images/Emo25.gif

כמה זמן שלא ראיתי לך! יאאאאאא מוגזם מוגזם מוגזם...
טוב לפחות עכשיו תוכלי לקפוץ על הדרך לקפה

../images/Emo187.gif צורצוריתה יפה שלי...../images/Emo210.gif

פיטריונת יפה ומתוקה
הזדמנו לך התחלות חדשות רבות ויפות, ילדתי
ואין זמן טוב מזה
בדיוק בתקופת השיא של האביב
- שהוא זמן ההתחדשות
הצמיחה
הלבלוב
הפריחה המחודשת
לא יכולת, ילדתי המתוקה, למצוא זמן טוב מזה
בהצלחה בכול מכול
ואני בטוחה שתהא זו שנה נפלאה רבת הפתעות וחידושים עבורך, מלווה בשימחה גדולה של עשייה ויצירה
אוהבתותך
שוש

tzurtzur

New member
../images/Emo25.gif

מואה מואה מואה(נשיקות כאלה ברעש..)תודה על המילים המתוקות!!

קונקי1

New member
צורצור../images/Emo24.gifברוכה הבאה לעיר הגדולה

"משנה מקום משנה מזל" לי זה נשמע מרגש התחלות חדשות הכל חדש דירה, עיר, עבודה, חברים שיהיה בקלי קלות - ורק טוב נשיקות

שושוצ

New member
לחלוטין מסכימה../images/Emo45.gif

אכן מורגש משהו חדש באויר, וגם אצלי שינויים רבים, והתארגנויות חדשות. ייחסתי את זה לאביב... אבל אולי באמת זה כמו שאת אומרת- שריד לכך שפעם זה היה ראש השנה. נהדר שאצלנו השנה מחולקת לשניים, אז אפשר להחליט על התחלה חדשה פעמיים בשנה
.

nagwa

New member
קודם לצורצור, ברוכה הבאה לתל אביב

הגעת אלינו בזמן הכי טוב שיש - זמן לים... אין תענוג גדול יותר מיום שישי בים, אלא אם מוסיפים לזה גם סיבוב בכרמל וארוחת צהריים מאוחרת ב"המטבחון". לגבי עניין ראש השנה והאביב, מעניין שבפילוסופיה הסינית (למי שלא יודע/ת אני מטפלת ברפואה סינית) אנרגיית האביב, המקושרת לכבד, היא אנרגיה של התחדשות, יצירה ופריצה קדימה. כך שזה אכן באוויר, ויש את כל הלגיטימציה לפרוץ גבולות חדשים, ליצור וללבלב. שיהיה לנו אביב מקסים

tzurtzur

New member
../images/Emo24.gif

אוחחח התיאור שלך הזכיר לי איך בדיוק לפני שנה ישבתי בבננה (ביום שישי)ודמיינתי איך זה יהיה להיות תל אביבית. אני חושבת ששם, מול הים, התחיל סיפור האהבה לעיר הבלתי נגמרת הזאת

דנידין 2

New member
הייתי ללא מצב רוח וללא אנרגיות בזמן

העבודה אתמול. מי יודע? אולי בגלל הליקוי חמה שהיה. הייתי עצבנית ולא מרוכזת ושכחתי כל מיני דברים. רק הגעתי הבייתה מהעבודה - שמתי מוזיקה במין צורך פנימי כזה ובאמת, לאט לאט חזר המצב רוח ומעט גם רקדתי.

י ע ל י ק

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif

היי מנזמן לא הייתי פה
ביום של ליקוי החמה גמני הרגשתי מעט מוזר, הלכתי ברחוב ופתאם שמתי לב שהצל שהטילו כל העצים על הארץ, היה מורכב ממלא סהרונים קטנים...(למעשה אם לדייק-היה מורכב ממלא פלחי שמש קטנים). תופעה מופלאה לדעתי
. שבת שלום

למעלה