הרגע ראיתי את...

Reshefgarcia

New member
הרגע ראיתי את...

בנות גילמור,באיזה פרק מעונה 5...ויש שם דמות שאותה משחק בחור בשם דני סטרונג... כן כן כן ג'ונת'ן...אוי,איזה תענוג ביזארי זה היה לראות אותו... טוב נו,זה בטח כבר דובר כאן רבות,אבל לי זה היה חדש,אז בא לי לחלוק את ההתלהבות

אכן,

גם כשאני ראיתי אותו קפצצתי קלות.. מה אתם יודעים. ולמעשה הוא הרבה יותר משעשע בגילמורז מאשר בבאפי. ואל. (והתחילה העונה השישית, אגב)

Reshefgarcia

New member
ואל...וכולם,בעצם...

ראית את הפרק שהוא חולה ופאריס מביאה את NANNY לטפל בו??? הרג אותי הפרק הזה... וכמו שעושים כאן עם באפי ואנג'ל...הנה ציטוט "doyle : i'm sick,i came here for you to help me paris : i am helping you,i brought you nanny doyle : nanny scares me,why can't you take care of me? paris : because sick people freak me out doyle : but you're pre-med" ענק

איזה ציטוט חמוד! וקוראים לו דויל

שם? כל פעם שאני שומעת את השם הזה אני נהיית עצובה. מיה. |אני לא בוכה אני לא בוכה|

rds15

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo6.gif

בדיוק ראיתי את הפרק הזה אתמול, במרתון-עונה-חמישית. סדרה כל כך מצחיקה, והדמות של דויל מצחיקה.

שתי שאלות:

דבר ראשון, לכל אלה שיש להם Hot, מתי מתחילה התכנית של סת' גרין- "גרג הארנב"? דבר שני, לכוווולם- איזשהו ערוץ יתחיל לשדר את אנג'ל מהתחלה? כי יש לי הרבה פערים בעונה1 להשלים... :)

ו... אני יודעת שזו הודעה 3 ברצף

שאני כותבת, אבל רציתי לשמוח עם כל הפורום! לכבוד היומולדת שלי, חברה שלי, שהיא עצמה פריקית של מכושפות, יודעת שדברים שקשורים לבאפי או אנג'ל הם החיים שלי, והיא הדפיסה לי בדיי גדול את הפוסטר של סרניטי!!! זה שאתם יכולים לראות אם תגלגלו את הדף למטה... נכון נחמד? :)

charmer

New member
גרג הארנב..

ראיתי לא מזמן איזה פרסומת לזה באסטרה הוט אבל זה היה מתוך שינה ואני עדיין לא בטוחה שלא דמיינתי את זה אחרי איזה חלום מתוק על סת'.. בכל אופן, אני לא יודעת אם זו סדרה. תמיד חשבתי משום מה שזה סרט או משהו כזה. צריך לשים לב לפרסומות בערוץ בזמן הקרוב, כי יש להם רק איזה 5 והם חוזרים עליהן כל הזמן...

otto2222

New member
גרג הארנב

זו סדרה מעולה של סת' גרין שבוטלה אחרי 13 פרקים. היא עולה בקסטרא הוט ביום חמישי הבא.

Leuko

New member
כן, כן, אני חושבת שמישהי אמרה את זה

פה כבר פעם.. רגע! כן! זאת היתה אני, ואפילו הבאתי לכם לראות קטע, רק שזה לא עניין אף אחד אז.....

למעלה