הרגע חזרתי מהסרט!!!

Crazy Angel16

New member
הרגע חזרתי מהסרט!!!

זה היה היום הכי מאושר בחיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מומלץ בחום ללכת לסרט הוא יורד מהאקרנים ב-11 למרץ-ובתאריך הזה הם גם מפרסמים לאן הם נוסעים למסע ההופעות שלהם בקיץ!!!!!!!!!!!!! כל הסרט היו צרחות!!! והכי הרבה הראו את קווין ואת ג'ו איזה באסה!! וביג רוב הרביץ לג'ו בהתחלה וכשטיילור זרקה את המפרט שלה לקהל הוא פגע לי בעין וניק גם זרק את המפרט שלו ואפשר להגיד שתפסתי אותו ונשארתי באותה פוזה 5 דקות שלמות ואז עמית(חברה שלי) שאלה אותי אםאני בסדר..חחחחחחחחחח.... חשבתי שאולי המפרט של ניק אולי באמת יימצא בידיים שלי אך לצערי הרב לא
זה לא פייר!!! וגם כשטיילור ירדה למטה אז היה שקט גזה ואז כזה אמרתי ביי וכולם קיללו אותה.. ולג'ו היה את הנעליים עם הדגל של ארה"ב!! ובקיצר לכו לראות את הסרט!! הדבר הכי מאבס זה שהוא היה מאוד קצר! הייתי רוצה לראות אותו שוב! *אני וחברות שלי הקמנו את יום הג'ונאס הבין לאומי בתאריך של היום או יותר נכון אתמול 6.3.2009 לכו לראות את הסרט ולא תתאכזבו אם אתם לא הולכים אז תזהרו כי אני באמת מסוגלת להרוג אתכם!!!

Crazy Angel16

New member
והראו גם את הקליפ

Love Is On Its Way!!! זה קליפ מעלף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

roey406

New member
אני חייב ללכת לראות!

איך את יודעת שהוא יורד מהאקרנים ב11 במרץ? זה ממש קצת זמן! והם צילמו קליפ במיוחד לסרט?או שזה סתם קטעים מהסרט?

Crazy Angel16

New member
אמממ..

הם צילמו במיוחד סרט אבל כמובן שזה אחד הקטעים שמופיעים בסרט (ניק נראה שם ממש ג'נטלמן במרכבה!!) ובדקתי באתרים של הבתי-קולנוע והיה כתוב באיזה תאריכים זה מוצג.. והאחרון זה בלילה שבין יום רביעי לחמישי בשעה 12 וחצי בלילה! (ביס פלאנט) תלך לראות בחופש פורים! =]

יש מצב..

יכול להיות שעוד כמה זמן יתנו עוד שעות הקרנה ופשוט הם הראו את השבוע הזה.. כי זה יהיה קצת מוזר עם יקרינו את זה רק לשבוע :\ חוצמזה, זה חופש! אז רוב הסיכויים שתמצא זמן פנוי :]

למעלה