הרגה הייה בחדשות על אוטובוסים

מצב
הנושא נעול.

שהתפוצצו באנתיפדה אגד ספגה מעלומה קשה יותר מדן

ליילנד

New member
כן, גם אני ראיתי

שהתפוצצו באנתיפדה אגד ספגה מעלומה קשה יותר מדן
כן, גם אני ראיתי
מה זה הפורום למען התח"צ, הם ממש צודקים, אני כל הזמן אומרת את זה שעל נוסעי האוטובוס שהם השכבה היותר חלשה אין שמירה מספקת. אני כל הזמן אומרת שאני נוסעת ב"רולטה רוסית". עכשיו בדיוק אמרו שאביגדור ליברמן אמר שמחר הוא יציע להעביר חוק בכנסת שמאבטח באוטובוס יהיה מקצוע מועדף. איך לא חשבו על זה קודם, אני לא יודעת, חוץ מזה זה לא מספיק, הם חייבים לעשות משהו וגם שח"כ יעשו מדי פעם "סיבובים" באוטובוסים, לא יזיק להם לרדת אל העם ממרומי האולימפוס.

גם אני חושב אותו דבר

כן, גם אני ראיתי
מה זה הפורום למען התח"צ, הם ממש צודקים, אני כל הזמן אומרת את זה שעל נוסעי האוטובוס שהם השכבה היותר חלשה אין שמירה מספקת. אני כל הזמן אומרת שאני נוסעת ב"רולטה רוסית". עכשיו בדיוק אמרו שאביגדור ליברמן אמר שמחר הוא יציע להעביר חוק בכנסת שמאבטח באוטובוס יהיה מקצוע מועדף. איך לא חשבו על זה קודם, אני לא יודעת, חוץ מזה זה לא מספיק, הם חייבים לעשות משהו וגם שח"כ יעשו מדי פעם "סיבובים" באוטובוסים, לא יזיק להם לרדת אל העם ממרומי האולימפוס.
גם אני חושב אותו דבר
בתור תלמיד שנוסע כי יום בהסעה לבי"ס ובחזרה אני חושב שהאוטובוס מסוכן בגלל זה אני חייב ליסוע בהסעה למרות שיש בלגן כזה גדול שם שלא כדי לפרט ובהסעה אחרת אוטובוס כמעת התהפכ הייה תקופה שהייה לנו בהסעה מהבטאח והייה בסדר ובאוטובוס אין מאבטאח ויש יותר אנשים ויש יותר בלגן ואין תמיד מקום

מצב
הנושא נעול.
למעלה