במה זה עדיף על זה מבחינתך אם שניהם בוחריהם לא מתגייסים?מקווה שלא יעשו איתו קואליציה
עדיף מנסור עבאס .
1. מנסור עבאס יסייע לגייס את החרדים ולפי מה שהבנתי הוא לא מתנגד לשירות לאומי של ערביםבמה זה עדיף על זה מבחינתך אם שניהם בוחריהם לא מתגייסים?
יש הבדל גדול .במה זה עדיף על זה מבחינתך אם שניהם בוחריהם לא מתגייסים?
נראה שהדעה של מנסור עבאס על ההתיישבות באיו"ש שהוא מתנגד לה יותר חיובית מזו של הרב לנדו שממש בז לציבור המתיישבים כפי שאף שמלאני ציוני לא היה מרשה לדבר כמוהו, אה בעצם כן, שולמית אלוני דיברה כמוהו.במה זה עדיף על זה מבחינתך אם שניהם בוחריהם לא מתגייסים?
לא באופן רשמי, אבל ערבי שמעלים מיסים לא נענש.יש הבדל גדול .
הערבים שלא מתגייסים לא מקבלים הטבות וקיצבאות.
מסתבר שעבאס דואג למדינה יהודית ודמוקרטית יותר ממך ומסמוטריץ.נראה שהדעה של מנסור עבאס על ההתיישבות באיו"ש שהוא מתנגד לה יותר חיובית מזו של הרב לנדו שממש בז לציבור המתיישבים כפי שאף שמלאני ציוני לא היה מרשה לדבר כמוהו, אה בעצם כן, שולמית אלוני דיברה כמוהו.
מאיפה השקר הזה?נראה שהדעה של מנסור עבאס על ההתיישבות באיו"ש שהוא מתנגד לה יותר חיובית מזו של הרב לנדו שממש בז לציבור המתיישבים כפי שאף שמלאני ציוני לא היה מרשה לדבר כמוהו, אה בעצם כן, שולמית אלוני דיברה כמוהו.
לא באופן רשמי, אבל ערבי שמעלים מיסים לא נענש.
נראה שהדעה של מנסור עבאס על ההתיישבות באיו"ש שהוא מתנגד לה יותר חיובית מזו של הרב לנדו שממש בז לציבור המתיישבים כפי שאף שמלאני ציוני לא היה מרשה לדבר כמוהו, אה בעצם כן, שולמית אלוני דיברה כמוהו.במה זה עדיף על זה מבחינתך אם שניהם בוחריהם לא מתגייסים?
מסתבר שעבאס דואג למדינה יהודית ודמוקרטית יותר ממך ומסמוטריץ.נראה שהדעה של מנסור עבאס על ההתיישבות באיו"ש שהוא מתנגד לה יותר חיובית מזו של הרב לנדו שממש בז לציבור המתיישבים כפי שאף שמלאני ציוני לא היה מרשה לדבר כמוהו, אה בעצם כן, שולמית אלוני דיברה כמוהו.
הרב לנדו לא עוסק בקריצות. הוא אומר את דעתו כפי שהיא. בדרך כלל מדובר בדעה שלא משתנה. לעתים מבקשים ממנו להתבטא בדרך מסוימת, עקב צרכים פוליטיים של עסקני המגזר הפוליטיים. יהיה מי שייהנה לתרגם את זה כ"קריצה לשמאל", אבל יהיה קשה למצוא חידוש גדול או מיוחד בדברים.הרב לנדו התחיל לקרוץ לשמאל
שמע, איך שהוא דיבר, אפילו חצרוני, כסיף יאיר גולן ואייכמן עודה הסמיקו .הרב לנדו לא עוסק בקריצות. הוא אומר את דעתו כפי שהיא. בדרך כלל מדובר בדעה שלא משתנה. לעתים מבקשים ממנו להתבטא בדרך מסוימת, עקב צרכים פוליטיים של עסקני המגזר הפוליטיים. יהיה מי שייהנה לתרגם את זה כ"קריצה לשמאל", אבל יהיה קשה למצוא חידוש גדול או מיוחד בדברים.
תכל'ס, לחרדים יש אינטרס מובהק מהיום ועד ליום הבחירות, להציג את עצמם ככאלה שנמצאים על הגדר, כלומר שיתכן שיילכו עם כל צד שהוא. זה מגדיל את ההתחייבויות של כל הצדדים כלפיהם (למשל התחייבויות של מנהיגי אופוזיציה להתעלם מענייני גיוס אם ייבחרו ויקבלו את תמיכת מפלגות המגזר). כמובן שבחלק מהמקרים ההתחייבויות האלה לא תפורסמנה ויתקבלו מאחורי הקלעים בלבד. במקרים אחרים הדברים יפורסמו. הכל על-פי האינטרסים הפוליטיים בכל רגע נתון.
מה יקרה בפועל? איש לא יודע נכון להיום ורק הזמן ילמד.
אין לי מושג על מה אתה מדבר. לא אדע עד שלא תעבור מסיסמאות נבובות לפוסט מפורט ומבואר.שמע, איך שהוא דיבר, אפילו חצרוני, כסיף יאיר גולן ואייכמן עודה הסמיקו .
אם זה מה שהרב לנדו חושב אז שותפיו הטבעיים הם מזהה התהליכים ועופר כסיף ולא ביבי, לא סמוטריץ' ולא בן גביר.הרב לנדו לא עוסק בקריצות. הוא אומר את דעתו כפי שהיא. בדרך כלל מדובר בדעה שלא משתנה. לעתים מבקשים ממנו להתבטא בדרך מסוימת, עקב צרכים פוליטיים של עסקני המגזר הפוליטיים. יהיה מי שייהנה לתרגם את זה כ"קריצה לשמאל", אבל יהיה קשה למצוא חידוש גדול או מיוחד בדברים.
תכל'ס, לחרדים יש אינטרס מובהק מהיום ועד ליום הבחירות, להציג את עצמם ככאלה שנמצאים על הגדר, כלומר שיתכן שיילכו עם כל צד שהוא. זה מגדיל את ההתחייבויות של כל הצדדים כלפיהם (למשל התחייבויות של מנהיגי אופוזיציה להתעלם מענייני גיוס אם ייבחרו ויקבלו את תמיכת מפלגות המגזר). כמובן שבחלק מהמקרים ההתחייבויות האלה לא תפורסמנה ויתקבלו מאחורי הקלעים בלבד. במקרים אחרים הדברים יפורסמו. הכל על-פי האינטרסים הפוליטיים בכל רגע נתון.
מה יקרה בפועל? איש לא יודע נכון להיום ורק הזמן ילמד.
רק בעולם המעוות שלך כל עולמו של אדם מכיל רק נושא אחד שמכתיב את מעשיו.אם זה מה שהרב לנדו חושב אז שותפיו הטבעיים הם מזהה התהליכים ועופר כסיף ולא ביבי, לא סמוטריץ' ולא בן גביר.
אני לא יודע מה הרב לנדו חושב ואני גם לא בטוח מדוע זה אמור לענין אותי. אם הוא חושב את מה שאמר, שיבושם לו. אני לא חושב שהוא טועה משמעותית. אני כן חושב שהוא הוטעה, אבל זה משחרר אותו מבחינתי מ'אשמה' על הדברים הללו. תכל'ס אם זו דעת התורה של הרב, אני לא רואה בזה כל בעיה. היא הגיונית לחלוטין ואני הקטן בוודאי לא אחלוק על דעת התורה הזו.אם זה מה שהרב לנדו חושב אז שותפיו הטבעיים הם מזהה התהליכים ועופר כסיף ולא ביבי, לא סמוטריץ' ולא בן גביר.
והעיקר שסמוטריץ' לא יכול לתקוף דברי חכמים, הרב לנדו לא דיבר כמו יאיר גולן הוא דיבר כמו עופר כסיף!!!מקווה שלא יעשו איתו קואליציה
עדיף מנסור עבאס .
אין לי מושג על מה אתה מדבר. לא אדע עד שלא תעבור מסיסמאות נבובות לפוסט מפורט ומבואר.
לשיקולך.
על סטרואידיםוהעיקר שסמוטריץ' לא יכול לתקוף דברי חכמים, הרב לנדו לא דיבר כמו יאיר גולן הוא דיבר כמו עופר כסיף!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.