הרבה זמן לא כתבתי

הרבה זמן לא כתבתי

אבל אני קוראת כל הזמן ככה בשקט בשקט. מה שלומי? האמת לא משהו. פשוט התיאשתי מכל המצב . אולי זו אחת הסיבות שאני לא כותבת ומעדיפה להשאיר את *** שלי מחוץ לפורום. כי... לא יודעת. אני לא אבזבז סתם מילים אז אצרף שיר שמתאים לי כרגע להדליק רמקולים ועוד דבר שיהיה לכם שבוע טוב

תכתבי בו כאוות נפשך!

דווקא כשרע, דווקא כשלא טוב, מקסימונת, זהו המקום לשתף ולשפוך ת´לב! אל תברחי מעצמך, אל תברחי או תדחיקי את הבעיות... בדיוק בשביל זה <!> אנחנו פה! תודה על התמונות המתוקות שאת מביאה איתך ועל כל האור שאת מפזרת... אבל מה את אומרת, אולי תני גם לנו לפזר עליך ניצוצות קטנים כאלה של אור? אנחנו נשמח...

בו=פה... כמובן ../images/Emo3.gif

והנה עוד משהו במיוחד בשבילך... לילה יפה שיהיה לך, מתוקה!

הרקדנית

New member
../images/Emo4.gif

זה סבבה שאת כותבת לנו ושמה תמונות ושירים.. אבל בעצם המטרה העיקרית היא שתכתבי ותוציאי מה שבלב.. זה המקום שלך..הדף שלך והבית שלך לכתוב מה שתרצי קחי את הזמן אם צריך אבל לעולם אל תרגישי שאת מעמיסה !
תודה לך על הכל ושבוע קל פה בשבילך

אני בעצמי ולא אף אחד אחר

התעוררתי מוקדם כהרגלי אבל במקום לקום שקעתי במחשבות לעצמי .עשיתי דיבור עם הקול הפנימי הזה שלי. משהו שהייתי אולי צריכה לעשות מזמן. תגידי מתי הסתכלת על עצמך במראה לאחרונה ? לא כדאי שתסתכלי אבל הפעם באמת לעומק? תגידי מוצא חן בעינייך מה שאת רואה? **האמת שלא ממש ממש לא** תסתכלי על החיים שלך העבר וההווה האם האם יש איזו התקדמות? את מתקרבת בצעדיים ענקיים לגיל ה30 what have you got to say for your self? עשית משהו עם החיים האלה?? עלק אקדמאית חה! בדיחה נוו מה עוד יש לך להגיד?? כן? אה מתי עלית על המשקל בפעם האחרונה? תסתכלי על עמצך! עלק שומרת על תזונה בריאה איך הגעת למצב הזה אם את שומרת על תזונה מאוזנת תודי פשוט תודי שאתשמנה וחלשת אופי כדי לעשות משהו בנידון **אבל אני באמת מנסה לשמור** חה את מי את מרמה את הקול הפנימי שלך כן וספורט? **אני באמת עושה ספורט** אה כן כן את כל פעם חוזרת על זה שמענו על הקונג פו שלך וההליכות שלך כן כן אז איך תסבירי שביום שיש הלכת לשחות וקמת בחמש בבוקר מתפטלת מכאבים אה תסבירי... אני מחכה נוו.... ** יש לי בעיות בפרקים ובברכיים** אוי מסכנה חלס תפסיקי עם התרוצים תראי את עצמך ולאן הגעת! אין פלא שאת לבד! מי ירצה אחת כמוך מי תודי פשוט תודה שאת בדיחה והחיים שלך הם בדיחה מילא בדיחה אבל בדיחת קרש שלא מצחיקה אף אחד!! מה שאת צריכה זה לא חיבוק אלה סטירת לחי כזו שתרעיד לך את השיניים!! אני יודעת שזה לא נעים לשמוע יותר נוח לך לעצום עיניים ולהכניס את עצמך לתוך בועה ורודה . אבל אם לא אני יגיד לך את הדברים האלה אז מי?? שלך הקול הפנימי שרק רוצה לטובתך

תודה לתגובות החמות../images/Emo20.gif

אבל החיים שלי הן באמת בדיחת קרש שיהיה לכם שבוע טוב

לא מדברים על כאב או

יותר נכון לא מראים את הכאב בציבור . אז אפילו שרע וכואב אני מחייכת (חיוך מזוייף אבל זה חיוך) ומשרשרת שירים עליזים ותמונות בציבעי הקשת נושכת שפתיים שהדמעות לא ירדו יש כל מיני דרכים למנוע מהם לרדת. לא נותנת ולא אתן דוחפת אותן פנימה לא עצוב לי אני שמחה ** היש צוהלת או שמחה כמוני מסכה חה חה ** טוב לי והחיים יפים ממני צופה חה חה

אמ.....

הפורום פה. בשבילך....ואת מוזמנת לכתוב כל מה שעובר עלייך! גם אם זה דברים רעים... אל תסתירי מה שעובר עלייך...

למה?

את מעדיפה לשמור את מה שעובר עלייך בבטן?.... במשך הזמן. זה יצטבר בתוכך וזה יתפוצץ.... את בורחת מהבעיות שלך במקום להתמודד..... אנחנו פה בשבילך....

../images/Emo4.gif

צחק והעולם יצחק איתך תבכה ואתה תבכה לבד ** אגב תמונות הינה משהו מרגיע צופה חה חה

משהו חמוד

**** Now I lay me down to sleep. Pray the Lord my soul to keep. Dear Lord, protect me through the night, wake me with the morning light ****

../images/Emo29.gif

Now I lay me down to sleep I pray the lord my soul to keep Dear Lord protect me through the night wake me with the morning light *** Silence is Golden ***

למעלה