הרבה זמן לא ביקרתי כאן...

שרית(^_^)

New member
הרבה זמן לא ביקרתי כאן...

האמת היא שדוקא מדי פעם כן קפצתי לביקורים, אך הם היו פסיביים בלבד... (ללא השארת הודעה). אז מה שלום כולם ? מקווה שעוד זוכרים אותי... (אני רואה שנוספו הרבה חבר´ה חדשים). הסיבה העיקרית לביקורי הפעם היא ההודעה הבאה: לפני שבועיים וחצי מצאנו ליד הבית גורה נטושה (כבת חודש) ואנחנו מחפשים לה בית חם. היא נראתה כ"כ מתוקה ומסכנה, פשוט לא יכולנו להשאיר אותה שם... לקחנו אותה מיד לוטרינר, שבדק אותה, ואמר שהיא אמנם נראית די רע (היא היתה נ ו ר א מלוכלכת ו מ ל א ת פרעושים, עם דלקת עיניים, ואף סתום עם המון נזלת...), אבל היא במצב לא רע בכלל. לקחנו אותה חזרה אלינו הביתה, עשינו לה אמבטיה עם שמפו נגד פרעושים (יצאו ממנה איזה 100!), ניגבנו לה עם צמר גפן את העיניים הדלוקות, עשינו לה אינהלציות לפתיחת האף הסתום, נתנו לה הרבה אוכל, חום ואהבה, ועכשיו היא נראית הרבה יותר טוב ומרוצה מהחיים. אבל... אנחנו נאלצים לחפש לה בית חם. לצערנו הרב לא נוכל להשאיר אותה אצלנו, עקב משפחתנו מרובת החיות (כלבת רועה גרמני, שני חתולים ותוכית) וכבר אין מקום בדירה... (והרי אי אפשר להחזיר אותה לרחוב...). היא פקחית, מקסימה וחברותית מאד. אני מצרפת תמונה (ודרך אגב, עכשיו היא כבר נראית הרבה יותר טוב, זו תמונה שצולמה יום אחרי שמצאנו אותה). אתם מוזמנים להציץ, ליצור קשר ולאמץ את מאיה הקטנה (שם זמני, פתוח לשינויים
) המון תודה מראש ושבת שלום !!

לילךLilach

New member
היי שרית ברוכה השבה ../images/Emo140.gif

שמחים לראות אותך ,אני מקווה שמאיה הקטנה תמצא בית במהרה ,היא נראית חמודה להפליא ,אולי תנסי לקחת אותה ליום אימוץ באס או אס? ומה שלום כל הגן חיות שלכם?

שרית(^_^)

New member
תודה על קבלת הפנים, לילך !

כולם בסדר גמור (טפו טפו טפו
) עוד לא נתנו לכל החבר´ה להפגש עם מאיה, כי הוטרינר אמר שה"שפעת" שלה קצת מדבקת, אז עד שזה יעבור לגמרי, לא כדאי להפגיש אותם. אז בנתיים אנחנו מקפידים לסגור את הדלת של החדר שבו נמצאת מאיה. מאחר שעוד לא הצלחנו למצוא לה בית דרך חברים ופרסומים בפורום, חשבנו באמת ללכת ליום אימוץ באס.או.אס. אבל עדיין לא יצא... את יודעת איפה מתפרסמים ימי האימוץ ומתי יום האימוץ הבא ? כמו שנדמה לי שאולי ראית באחת ההודעות שלי בפורום אחר, לפני כחודש וחצי, תילתן הצליח לשבור את הרגל באחת מההשתוללויות שלו, ונאלץ לעבור ניתוח (הוטרינר אמר שזו פעם ראשונה שהוא רואה חתול בית שלא יוצא החוצה עם שבר כזה... כך שאת יכולה לדמיין את מידת השובבות
). היה קצת קשה, אבל תילתן התאושש די מהר, ועכשיו הוא כבר לגמרי חזר לסורו ומשתולל שוב, כאילו לא קרה כלום
. ומה שלום הפשושים שלך ?

לילךLilach

New member
יופי שתילתן מבריא ../images/Emo13.gif

לגבי אס או אס , תסתכלי בקישורי הפורום או ברשימת הטלפונים - יש שם את הטלפון שלהם וכתובת האתר שלהם. לגבי ימי אימוץ ,אם אני לא טועה הם עושים ביום שישי ברמת אביב ובשבתות גם (לא יודעת איפה תתקשרי או תסתכלי באתר שלהם ) , צריך להתקשר אליהם כדי לתאם ,כי יש תור של אנשים שמביאים בעלי חיים לאימוץ ,אני יודעת ששנטי הביאה להם חתולה בוגרת ליום אימוץ ובגלל שהיתה מעוקרת ומאד מתלטפת אומצה באותו היום. בכל מקרה תמשיכי לפרסם במרץ את התמונה של הפשושית בכל הפורומים ,זאת עבודה אינטנסטיבית שדורשת התמדה ,לא להתייאש.

שרית(^_^)

New member
לילך, יש גם אפשרות להעלאת סרטונים?

יש לי פשוט סרטון משעשע שהצלחתי לצלם ואני נורא רוצה להראות לכם אותו... (גודלו 344KB). תפסתי במצלמתי הדיגיטלית (שגם יודעת לצלם סירטוני MPEG קצרצרים) את נאפסטר ותילתן, החתלתולים שלי, באמצע "סדנת שיאצו"

לילךLilach

New member
לא ניתן להעלות קבצי MPEG

תשלחי לי את הקובץ במייל ,אני אשים אותו באתר ואשים פה קישור.

לילךLilach

New member
../images/Emo91.gif הנה הקישור לסירטון

שרית הפקות מציגה: המסג´יסט
. אני ממליצה מאד לראות אותו הוא כל כך
הסירטון מכווץ ב ZIP אחרי ההורדה יש לפתוח אותו בתוכנת UNZIP או RAR .

לילךLilach

New member
מה פתאום שחור???

סרט משעשע מאד , אני ראיתי אותו מצויין ב WINDOWS MEDIA PLAYER בצבעוני ואיכות מצויינת.

shanty.G

New member
זו לשון ההודעה שמופיעה לי על המסך:

HTTP1.1 STATUS 403 Remote Access to this object forbidden This file cannot be directly accessed from a remote site, but must be linked through the Brinkster Member´s site.

champ

New member
כנראה שלא שמרת את הקובץ במחשב

את אמורה לשמור אותו במחשב ואז לפתוח אותו.... אצלי הוא דווקא נראה לא רע
ואפילו טוב... לא הייתי מתנגד לכזה מסאג´ חתולי

shanty.G

New member
צ´אמפ!!!

אתה פה, חזרת אלינו! מקווה שהכל טוב סופסוף
ההודעה שרשמתי מופיעה ברגע שאני לוחצת על הלינק. אין לי מה לשמור פרט למלל המעצבן שמופיע
shanty

champ

New member
האים זאת ההודעה שמופיעה?

אם כן, את צריכה לעדכן את המדייה פלייר (אני הסרתי את שלי על מנת לבדוק את זה...) וכן, חזרתי, עדיין לא מרגיש הכי טוב אבל בבית

champ

New member
במידה וזאת ההודעה...

את אמורה ללחוץ על הקישור של לילך עם לחצן ימני - ראי תמונה... המשך יבוא......

champ

New member
לאחר מכן, ייפתח חלון-שמירה בשם

תני שם לקובץ (כבר יש לו שם) בחרי מיקום ושימרי... מקווה שעזרתי....

shanty.G

New member
עזרת גם עזרת../images/Emo13.gif

באמת סרטון מצחיק
תודה על העזרה, פתחתי חלון ימני והכל בא על מקומו בשלום

imashel

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ! מצחיק !

למעלה