הרבה זמן חשבתי על זה ובסוף מצאתי

daboor

New member
הרבה זמן חשבתי על זה ובסוף מצאתי

הרבה זמן תהיתי לעצמי מהו הרגש הכי בלתי נסבל... עכשיו כבר אין לי ספקות: הגעגועים אי אפשר לחיות איתם

דבור יקר

געגועים זה אחד הרגשות המורכבים שיש. כי מצד אחד זה דבר טוב ומבשר על הטובות ומצד שני הוא יכול להיות רגש בלתי פוסק - געגוע לא דבר שלא יכול לחזור , שבנקודה זו הגעגוע מקבל גם מימד של כאב. אם תרצה לשתף אותנו בתחושות הגעגוע , נקשיב. אני מקווה שהגעגוע שלך הוא לדבר שניתן להרגיש שוב או לראות , כמו חברה שנסעה לטיול או ילדות מספקת, או רגש ממלא ומספק. שבוע טוב הקיסרית הילודתית

sisyphus

New member
משהו...

מצטערת שאני לא מסוגלת לעודד. הקטע נכתב, למיטב זכרוני, במרץ שנת 2001. לפני כמעט שנתיים. שקרן מי שאמר שהיום כבר לא מתים מאהבה געגועים הם מחלה סופנית. להמונים יש את התסמינים שלה, אבל מעט מאוד אכן חולים בסוג הסופני שלה. זה מתחיל רגוע. למחלה יש תקופת דגירה. הזמן שונה מאדם לאדם. אצל אחד זה לוקח שנים, אצל אחר ימים ספורים. אצלי זה לקח חודשיים וחצי. ואז המחלה מתפרצת. הגעגועים חונקים אותך, לא נותנים לך לנשום. הם מזדחלים אל הלב שלך, מקימים שם בסיס, ומשם יוצאים כל פעם ואוכלים לך משהו אחר בגוף, מתענגים על הטעם שלו, שכל כך משתוקק לאהבה. בסוף, כשלא ישאר עוד דבר, הם יאכלו גם את הלב. סוף. באופן אירוני משהו, זו המחלה הסופנית היחידה שיש לה תרופה. תרופה יקרה וקשה להשגה. המחלה לעולם לא תחלוף מעצמה. התרופה לרוב היא זמנית, מכניסה את הגוף והנפש לעוד תקופת דגירה, עד ההתפרצות הבאה. כי מחלה סופנית, מעצם זה שהיא סופנית, היא גם כרונית. בר מזל מי שהצליח להגיע לתרופה. דוחה במקצת את הקץ. ומי שהצליח להחזיק בתרופה, נפתר מהמחלה הארורה ולא יראה אותה יותר. ומי שלא, ימשיך לא לישון בלילות, ימשיך לראות הכל בשחור ולבן כשהוא רוצה בכל מאודו לראות צבעוני, ימשיך לבכות, ימשיך וימשיך עד שיתמוטט. וכל מה שאתה חושב עליו הוא הגעגועים. בכל שנייה שאתה קיים ונושם כאן, ומתי המחלה כבר תגמור אותך, ויגיע הסוף. השקט. עדיף ככה. שקרן מי שאמר שהיום כבר לא מתים מאהבה. תחזיקי מעמד...

געגעוים....

זה באמת רגש מעצבן לפעמים.... לא נסבל... אבל גם, לדעתי, צריך את זה קצת לפעמים, מידיי פעם, כתזכורת לכך ששום דבר לא מובן מאליו.. זו דעתי לפחות...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
דבור יקרה....

תרצי לספר לנו על הגעגועים הקשים? על הרגש הבלתי נסבל שאת חווה? אנחנו כאן...

למעלה