הראל פיה ואנליסט ראשונים בגלובס

מצב
הנושא נעול.

ארז67

New member

רוב הזמן שלי או נכון יותר הכסך שלי מחולק בין פיא לאנליסט עם נטייה להראל פיא כבר מזמן גיליתי שלא טעיתי אבל אתמול קיבלתי לזה אישור רישמי כשבגלובס בחרו בהם כמנהלי הקרנות המצטיינים. זה לא הפתיע אותי למרות שעבדתי בעבר עם בתי השקעות אחרים עם השנים אני מתרכז בשניים האלו וכמעט כל שנה זה מוכיח את עצמו מחדש אני מצרף את הידיעה מגלובס שלא עלתה באתר שלהם יש לי עוד קבצים סרוקים מהמגזין שלהם אתמול שאני רוצה להבעיר כאן לעובדים אצלנו אשמח להעלות אם מישהו מתעניין במשהו ספציפי

f1list

New member
אין מנהלים טובים

רוב הזמן שלי או נכון יותר הכסך שלי מחולק בין פיא לאנליסט עם נטייה להראל פיא כבר מזמן גיליתי שלא טעיתי אבל אתמול קיבלתי לזה אישור רישמי כשבגלובס בחרו בהם כמנהלי הקרנות המצטיינים. זה לא הפתיע אותי למרות שעבדתי בעבר עם בתי השקעות אחרים עם השנים אני מתרכז בשניים האלו וכמעט כל שנה זה מוכיח את עצמו מחדש אני מצרף את הידיעה מגלובס שלא עלתה באתר שלהם יש לי עוד קבצים סרוקים מהמגזין שלהם אתמול שאני רוצה להבעיר כאן לעובדים אצלנו אשמח להעלות אם מישהו מתעניין במשהו ספציפי
אין מנהלים טובים
יש רק קופים ברי מזל, ובאיזשהו שלב הסטטיסטיקה מתיישרת איתם.

Warren Buffett

New member
../images/Emo31.gif לא הייתי עושה הכללות בענין זה

אין מנהלים טובים
יש רק קופים ברי מזל, ובאיזשהו שלב הסטטיסטיקה מתיישרת איתם.
לא הייתי עושה הכללות בענין זה

moco10

New member
מנהלים טובים בוודאי יש

לא הייתי עושה הכללות בענין זה
מנהלים טובים בוודאי יש
וגלובס (ראו הכתבה שצורפה) מודדת אותם בצורה נכונה, לפי צמיחת הקרנות. מנהלים טובים יודעים לפתח את עסקיהם . אם יש "מנהלים טובים" במובן של כאלה שיודעים לתת תשואות עדיפות על פני מנהלים םחות טובים , זו כבר שאלה אחרת ופה המזל הוא הפקטור העיקרי. לדוגמא אקסלנס החלו במסע פרסומי רחב בטלויזיה (עם הנודניק הזה שאומר טוב אך לא מצויין). זה בהחלט צעד שעשוי להגביר את רווחיהם (תלוי מה עלות המסע עצמו). זה הרבה יותר יעיל מלחפש מנהלי תיקים ש"יודעים" להשיג תשואה עדיפה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה