הראל סקעת לא זכה הראל מויאל זכה
ש שייקה לא אנושית New member 16/8/04 #6 ../images/Emo79.gifהסקעת הזה הוא סתם הומו! אבל הוא היה אמור לזכות! הוא דפק ביצוע הרבה הרבה יותר טוב!
ס סירופ מייפל מקולקל New member 16/8/04 #9 אני רועדת כאילו פאק אני רציתי שמויאל יזכה כ"כ אבל כ"כ ממש המוני המונים שהגיע לסקעת הוא שר כ"כ יפה אם הוא לא היה בוחר את "הנני כאן" אין, הוא היה זוכה. אני וספיר מכריזות על יום אבל :'(
אני רועדת כאילו פאק אני רציתי שמויאל יזכה כ"כ אבל כ"כ ממש המוני המונים שהגיע לסקעת הוא שר כ"כ יפה אם הוא לא היה בוחר את "הנני כאן" אין, הוא היה זוכה. אני וספיר מכריזות על יום אבל :'(
ש שייקה לא אנושית New member 16/8/04 #12 ../images/Emo79.gifדווקא הביצוע של ההומו היה אחלה. הרבה יותר משל מויאל...
ס סירופ מייפל מקולקל New member 16/8/04 #15 למה לקרוא לו הומו? יש לו שם יפה סקעת. יפעת סקעת. האין זה יפה? אבל רציני אם סקעת היה בוחר שיר יותר טוב, הוא היה לוקח רמת הביצועים שלו הרבה יותר גבוהה מרמת הביצועים של מויאל.
למה לקרוא לו הומו? יש לו שם יפה סקעת. יפעת סקעת. האין זה יפה? אבל רציני אם סקעת היה בוחר שיר יותר טוב, הוא היה לוקח רמת הביצועים שלו הרבה יותר גבוהה מרמת הביצועים של מויאל.
Ƒ ƒ®•Z£n AngeL New member 16/8/04 #16 ../images/Emo15.gif מזתומרת למה לקרוא לו..? הוא הומו. . רציני עכשיו כאילו.
ס סירופ מייפל מקולקל New member 16/8/04 #17 בסדר, הוא הומו. אבל היא אומרת את זה כאילו זו מילת גנאי או כינוי. זו לא. זה כמו שיקראו למישהו ערבי או יהודון.
בסדר, הוא הומו. אבל היא אומרת את זה כאילו זו מילת גנאי או כינוי. זו לא. זה כמו שיקראו למישהו ערבי או יהודון.
Ƒ ƒ®•Z£n AngeL New member 16/8/04 #18 ../images/Emo15.gif ממ לא ראיתי את זה במשהו שהיא כתבה אבל אוקה מ.
ש שייקה לא אנושית New member 16/8/04 #11 ../images/Emo79.gifאני התאכזבתי ממנה... היא הייתה יכולה לעשות יותר טוב...