הקשר בין אסטרולוגיה ונומרולוגיה

אביה321

New member
הקשר בין אסטרולוגיה ונומרולוגיה

והשם יש לי כמה שאלות ואני מקווה שאצליח להתנסח נכון 1. האם יש קשר בין אסטרולוגיה ונומרולוגיה 2. אם התשובה לשאלה הראשונה היא חיובית האם החלפת שם משפיעה על הניתוח האסטרולוגי כלומר אם קיבלתי תחזית X ( אסטרולוגית) בשם אחד האם אם אחליף את השם שלי תשתנה התחזית האסטרולוגית שהרי תחזית אסטרולוגית לא קשורה לשמו של האדם אלא לנתונים אחרים 3.האם יתכנו תחזיות שונות או אפילו סותרות בשתי הטכניקות הללו שהרי מדובר באותו האדם תודה על תשובה

יש זיקה מסויימת

אבל הן לא "תאומות סיאמיות" לדעתי. שפת המספרים היא קצת שונה משפת הכוכבים, למרות הנסיונות להשוות בניהן. ולא, שינוי השם לא משפיע על התחזית האסטרולוגית. האסטרולוגיה לא לוקחת בחשבון את שמו של האדם (אלא אם זו תחזית מעורבת שכוללת גם נמרולוגיה או טכניקות נוספות).

alon1122

New member
ישנה אמונה, ששם האדם קשור למפה

שלו בצורה כזו שכל אות קשורה לכוכב מסויים. אות הקשורה לכוכב, מקבלת את הכוח שלה מהכוכב, כך שאם הוא בהיבטים הרמוניים, האות מתחזקת ואם בהיבטים דיסהרמוניים האות נחלשת. מכן, שאם יש אות חלשה בשם, (בעקבות הצמידות לכוכב בעל היבטים דיסהרמוניים במפה), ע"י החלפתה באות אחרת חזקה יותר, מתחזק גם כל השם, ואחתו האדם. לא בקיא בפרטי האמונה או הטכניקה אבל כאמור זו שיטה שמשתמשים בה בצירוף אסטרולוגיה ונומרולוגיה.

על זה דיברתי כשאמרתי טכניקה מעורבת

ואני לא מת על ההשוואות האלה. בשום מקום לא ראיתי הקבלה של מאה אחוז בין מזל למספר שמייחסים לו. זה בדרך כלל קרוב, אבל אף פעם לא בדיוק. כל דבר מושך בסופו של דבר לכיוון שלו. לכן לדעתי הן שפות קרובות אבל עדיין שונות.

../images/Emo45.gif

יש נטייה גדולה בין אנשים העוסקים בתחומים רבים לערב תחומים, בעוד שמי שבעצם עושה את העירוב באופן לא מודע הוא האינטואיציה שלהם, שכבר מכירה את המידע. אבל כשיטה זה עושה עוול לאובייקט עצמו, כיון שאין שיטה מסודרת שמחברת, ומן הסתם גם לא תהיה. חבל לערב בין השיטות, שלכל אחת מהן יש ים של אינפורמציה ותובנות לתת (ובדרך כלל העוסקים בהן לא ממצים אפילו מחצית מהאפשרויות), שכן בסופו של עניין זה רק משטח ומרדד את התוצאות, במאמץ לאמודע להגיע למשהו מוכר על חשבון האיכות.

אביה321

New member
תודה על התשובות . ועכשיו לא אמשיך ל

למרות שאני מבינה את האימרה " ככל שלומדים יותר מבינים פחות" שכן אחרי התשובות התעוררו אצלי עוד המון שאלות אך לא אמשיך מכאן שכן על מנת להבין את התשובות עלי לקרוא עוד חומר וללמוד הלאה ואעשה זאת ואם אז יתעוררו עוד שאלות אודה על תשובות ענייניות ויפות כפי שקיבלתי הפעם תודה אביה

נשמח להסביר לך עוד

אבל כפי שציינת, כדי לשאול צריך ללמוד קצת יותר על כל אחת משתי התורות האלה. בהצלחה!

למעלה