הקשיבו

הקשיבו

אני מבקש להקדיש את השיר הזה לכל אלה שהגיבו ועודדו וכל באי האתר שלימים יהיו סבים. אני עכשיו סבא לנכד רועי. בצלאל

שרונהה

New member
בצלאל... מזל טוב להולדת הנכד

"...ה' רועי לא אחסר.." שיהיה בסימן טוב ובמזל טוב מאחלת לך, להורים המאושרים ולכל המשפחה נחת, אושר ושמחה
בבואו של רועי לעולם, כבר עשה מעשה טוב נתן לך השראה לכתוב יופי של שיר כן ירבו הנכדים והיצירה שלך...

אלמרה

New member
|מזלטוב| לסבא בצלאל ולרועי לא יחסר

להולדת הנכד, נצר למשפחה שרשית גלילית מפוארת, אני מתכבד להציע את מנחת הפורום בצורת הברכה הראשונה שעולה בראשי שלמרות שאינני כהן, היא נראית לי ברכה הולמת כל כך את הארוע. יברכך יהוה וישׁמרך. יאר יהוה פניו אליך ויחנך. ישׂא יהוה פניו אליך וישׂם לך שׁלום. ושׂמו את-שׁמי על-בני ישׂראל ואני אברכם. ולרגל השמחה אני מבקש לחגוג כמצווה באותו פרק ו' בספר "במדבר" ולמשתה הגדול נזבח ונעלה: כֶּבֶשׂ בֶּן-שְׁנָתוֹ תָמִים אֶחָד, לְעֹלָה, וְכַבְשָׂה אַחַת בַּת-שְׁנָתָהּ תְּמִימָה, לְחַטָּאת; וְאַיִל-אֶחָד תָּמִים, לִשְׁלָמִים. וְסַל מַצּוֹת, סֹלֶת חַלֹּת בְּלוּלֹת בַּשֶּׁמֶן, וּרְקִיקֵי מַצּוֹת, מְשֻׁחִים בַּשָּׁמֶן; וּמִנְחָתָם, וְנִסְכֵּיהֶם. את הפיוט הרגיש שנכתב מעומק הלב הכל כך חם שלך ידידי ורעי בצלאל, אני מרשה לעצמי לתעד באתר שלנו, כמובן לתפארת משפחתך והנכד שלך, שיגדל למצוות ולמעשים טובים, עוד שתיל רך ביער הגלילי, כן ירבה וכן יפרוץ, ולתפארת תרבות מרוקו.

שלום לך סבא מאושר !!!

ואני כאן, במרחק הקלקה מהעכבר שלך... הכיצד את עיננו נסיר, מנפלאות המתחולל בעומק הסיר. לסתותינו בעדנה ובדומם ילעסו, את תבשילי WAN המופלאה מארץ הסו. יין משובח מבציר הררי, נרים לכבודך ולחיי רועי. ה' יברכו, ויאיר דרכו. וכשה' רועי, לא אחסר לעולם… ד.א. עברנו את גזירות עומר, אני תפילה לעבור את גזירות עומרי...

בדאוויה

New member
מזל טוב וסימן טוב לך סבא בצלאל

שתזכו לגדל את רועי למעשים טובים בנחת, בשמחה ובאושר - ועל כל אלה, נאמר אמן ואמן!!

RoNiT 32

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב להולדת הנכד../images/Emo65.gif

מי יתן ורועי יגדל עם המון אושר, בריאות ושמחה.

wan

New member
מזל טוב לסבא בצלאל../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif

מזל טוב להולדת רועי.
מזל טוב להורים של רועי.
מאחלת לכם הרבה נחת. שמחה ואושר... אין כאושר הזה בעולם. שתזכו לגדלו לחופה ולמעשים טובים. אמן! ולפניי כל חבריי המלומדים. אמרו דברי חוכמה.... ושרו שירי הלל לכבוד רועי. ולכבודך משורר עדתנו. ומצטרפת לשרונה ,איזו זכות נפלאה נפלה בחלקנו... והולדת רועי..ובהשראתה ..זכינו שתחלוק עימנו שיר מופלא.. שאני מודה כמו כל מה שאתה כותב.. זה אף ריגש אותי ..מעל ומעבר.. ולמרות השעה המאוחרת..(אנא סילחו לי חבריי,נעדרתי כל היום,אך אי אפשר בלי לומר שלום) לא יכולתי כך סתם ללכת לישון.. מבלי להודות לך. על ששיתפת אותנו בשימחתך... ובשיר .... מנחה לרועי והוריו. שתרבה נחת בצלאל.. ושתמשיך לנבוע כמו מעיין... שירווה אותנו...

אלמרה

New member
התכוונתי "ולו רק לרגע קט"

ויצא לי כנראה משהו פרוידיאני... אז תישארי?

wan

New member
הנה אני בדיוק רוצה לנצל שרשור|חיבוק

ולומר אוי ..הייתם חסרים לי כל היום... ועכשו אלך לי לישון... למי שלא ראה... דף אחד אחורה.. בצלאל הגיב למי שהגיב על סיפורו... ממליצה לקרוא את תגובותיו.. כנראה שההודעה כבר לא קופצת.. בצלאל אתה איש מיוחד מאד.. ואנחנו גאים בך!

אלמרה

New member
תודה לך על הפניית תשומת הלב

הקפצתי את השרשור לראש הדף בתודה לבצלאל על תרומתו ותגובותיו.

אשדודיה

New member
מזל טוב להולדת הנכד:)

שתזכו לראותו גדל בתורה ובמידות טובות לתפארת משפחתו. לצערי נבצר ממני לקרוא את השיר, תוכנת האופיס שלי שובתת זמנית:( בברכה קרן:)

אלי לוק

New member
בחצוצרות וקול תרועה../images/Emo49.gif../images/Emo45.gif

הבו כבוד לסב הטרי בצלאל אחי הגדול מזל טוב והרבה נחת אלי לוק

למעלה