הקשב

The Bugi

New member
הקשב../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

כן כן...חזרתי הביתה (כבר אתמול, אבל לא היה לי זמן לכתוב) משבוע טירונות מפרך ומייגע בבט"ר זיקים ליד עזה. אז מה היה לי? השכמות בשעות מטורפות של 3-4-5 לפנות בוקר אחרי לילה שבו ישנתי 5 שעות (לא משנה מה יגידו לכם, כדי שבנאדם יתפקד כמו שצריך יום שלם הוא צריך מינימום 8 שעות שינה!) היו לי בהחלט ימים קשים. ביום ראשון, שהיה היום הראשון שלי בטירונות אני צמתי בצום תשעה באב. היה חם מאוד וכל הזמן הלכנו עם מדי א' מיוזעים וחמים וכל זה בלי אוכל ומים. רצו לקחת אותי למרפאה והיה בלגן אבל בסוף שרדתי.. ביום רביעי היה לנו "יום עבודה": כל מחלקה במשך יום אחד במהלך הטירונות מגויסת להיות כמו פלוגת עבדים תאילנדים. היו כאלה שעבדו בשק"ם, במטווחים, בעזרי אימון ואני איך לא, בעבודות רס"ר. החלפתי שקיות בפחים בכל הבסיס והרמתי זבל מהרצפה. אחרי זה היה ביקור רשמי של שרי ממשלה ולכן גויסתי גם להרים בדלי סיגריות מהשטח שבין המפקדה לש"ג. אחרי זה שטפתי עם סקוצ'ים כלים, מגשים וסירים שאפשר להתחבא בהם אם רוצים, במשך 5 שעות...המטבח היה הכי זוועתי יש לציין ויש כאלה שהיו שם בערך משעה שלוש וחצי לפנות בוקר עד 1 בלילה...עבדים כבר אמרתי? הבסיס שלי קרוב מאוד לישובי צפון הרצועה. למעשה, את אלי סיני ודוגית רואים מכל מקום וביום הפינוי ראיתי מנופים מרימים בתים וצמיגים בוערים. היה הרבה בלגן... יום לפני זה הוקרא לנו ולכל הבסיסים בארץ מכתב שכתב הרמטכ"ל לכל החיילים בנוגע להתנתקות. כל מפקד בסיס הקריא את המכתב ברחבת המסדרים לחיילים שלו. גודל האירוניה היה שמגרש המסדרים שלנו נמצא בדיוק ליד כביש הגישה לאלי סיני, דוגית וניסנית. לכן בזמן ההקראה מאחרוני עברו כל הזמן משאיות שעליהן עצי זית, בתי דואר, דלתות, קרוואנים ועוד... ליד בסיס זיקים יש את אחת מערי האוהלים של חיילי ההתנתקות ככה שלא הייתי מנותק במיוחד מכל האירועים הקשים של השבוע. אז עכשיו אני בבית, אני והM-16 היפה שלי (זה כל כך נורא לאהוב את הנשק? אני פשוט אוהב אותו) סוף סוף התקלחתי לבד וישנתי בחדר עם 4 קירות במקום אוהל + 13 אנשים זרים. דוגרי, התרגלתי כבר ואני לא סובל שם. דווקא זה סבבה סך הכל..אנשים מסביבי מתלוננים אבל אני לא. מסתפק בחלקי. האוכל זוועתי אבל אוכלים מה שיש, המימיות מגעילות אבל שותים, הרובה צריך להיות צמוד אליך 24 שעות כמו רגל שלישית אבל למי יש כוח באמצע הלילה להוציא אותה ממתחת למזרון רק כדי ללכת 2 מטר לשירותים..? שבת שלום!

Y yooli Y

New member
ייאי../images/Emo70.gif

איזה חמוד אתה
מקווה שיעבור עלייך שבוע נוסף וקצת פחות עמוס

emma radcliffe

New member
../images/Emo72.gifבוגי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

כמה נחמד שבאת לבקר
בעע.. נשמע נורא
גם אח שלי אוהב את הרובה שלו חחח.. זה נורא מצחיק.. נקווה שהשבוע הבא שלך יהיה פחות מעייף
אל תשכח לבקר..

latina

New member
../images/Emo105.gifאמה יא בוגדת!

דני נעלם מהחתימה באופן מיסתורי... i'm telling!

ממה שהספקתי ללמוד...../images/Emo125.gif

מטבח זה הכי חרא. הכלים באמת בגודל של העולם, וכמה שתנקה אותם הם ישארו מגעילים... ולשמור על נשק זה אחד הדברים הכי קשים, חחח... בגדנ"ע הייתי שוכחת אותו כל הזמן ונכנסת לפאניקה שהמפקדת שלי תהרוג אותי
נשמע דיי נוראי, אבל זאת טירונות, אני שמחה שאתה לא סובל במיוחד... כמה זמן היא אמורה להמשך?

The Bugi

New member
הטירונות קצרה יחסית../images/Emo15.gif

חודש פלוס מינוס, לעומת הטירונות שלן הקרביים שנמשכת ארבעה חודשים.

IllUS CratioN

New member
../images/Emo142.gifפשש נראה שאתה נהנה...

פשוט כואב הלב על הבתים הא
ועוד להרוס אותם...

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifטוב לדעת שאתה נהנה../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

וואלקם באק

למעלה