הקרב המכריע

z O e i

New member
../images/Emo99.gif

טריסטיאן חתיך בטירוף!!!!!!!!!!! אבל יש לו אופי מגעיל
לעומת זאת דין גם נראה טוב וגם חמוד, אוהב, רומנטי.... אבל טריסטיאן חתיך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

z O e i

New member
החלטתי

אחרי מחשבות מעמיקות החלטתי ש... דין!!!!!!! (זה מזכיר לי באופן מפחיד את הפרסומת המציקה של בזק "מי יותר חתיך ראין או בראין?" *מהרהרת* *מקיאה*) אבא כאילו דהה

YaLdoNet 4 EveR

New member
יש לי יש לי

כאילו שיואו כאילו דהה כאילו נא להרגע!!! *קושרים אותי בחליפה לבנה וקושרים את השרוולים מאחורי הגב* *נזרקת לחדר מרופד שאין בו דברים חדים* *אוכלת באגט* (סתם, זה פסח)

*קליאו*

New member
בעונה הקודמת אין ספק שדין

היה יותר יפה, אבל בעונה הזאת לדעתי הוא נראה לא משהו, וטריסטן הוא פשוט... טריסטן! ואיריס- נראה לי שאני חייבת להודות שיש בו משהו מאלפויי כזה..
דונט יו ת´ינק? ההתנהגות.. האופי.. המדהימות+הגועליות+הצניעות.
טוב, נראה לי שהגזמתי, אבל כרגע אני מעדיפה את טריסטן. השיזוף של דין לא משהו
מאיה

YaLdoNet 4 EveR

New member
מאלפוי?! את לא מתביישת?!!!

להשוות כזה בנאדם כוסון (
) לילד שנראה כאילו הוא גור של אריות כשאמא שלו מלקקת אותו כל בוקר?! ולמה לעזאזל יש לך פרצוף מאוהב ליד השם של מאלפוי?! בוגדת! "מתרועעת עם האוייב" שכמותך! פוי, תתביישי!!! *נזעפת* *שולפת את הבאגט (מיוחד, הוא כשר לפסח) האימתי ומכינה אותו לידי* *דורכת את הבאגט*

Iris cream

New member
אם יש לך משהו נגד מאלפוי...

יש לך משהו נגדי. מה כבר לא מושלם במאלפוי? הוא בלונדיני, עיניים אפורות, חתיך, כריזמטי, עשיר, קוטל וכזה שווה!!! אלוהים!!! *נמסה* הוא הרבה הרבה הרבה יותר שווה מהארי ורון הלפלפים... דראקו=טריסטן=בעלי...
Iri$ Cre@m

*קליאו*

New member
איריס.. תסתכלי על ההודעה שלי למטה.

חחח.. אבל מה שכן - הציניות של דראקו היא לא דבר שיש לכל אחד: I´ve been called a lot in my life - but never a cold blooded pieace of toast {סליחה על טעויות כתיב} דיי!! אפשר למות..
מאיה
ושלא נדבר על ג´יני ועל הליד´ר פאנס.

*קליאו*

New member
חחח... אופיר, *מגחכת קלות*

אני יכולה להניח שלא קראת את ד"ד, ואת בטח גם לא בפורום ה"פ. כי אצלנו, מאלפוי הוא דמות נסגדת במיוחד, ובעיקר בגלל הפיק המדהים {בלשון המעטה} של קסנדרה קלייר - דראקו דורמינס, דראקו סיניסטר ודראקו וריטאס. {טרילוגיה} אם את רוצה אני יכולה להביא לך לינק לזה באנגלית, או לדראקו דורמינס המתורגם שלי, {הצניעות.. הצניעות..
} ואז את כבר תביני. ועכשיו שאני חושבת על זה, איריס וכל מי שיודע על מה אני מדברת, אנשים שלא מהפורום שלנו באמת לא מבינים מה אנחנו מוצאים במאלפוי. או... בלוציוס
*נסקלת* מה אתם רוצים!? הגנים!! והפרצוף המאוהב הוא בגלל הד"ד, כמו שכבר ציינתי. אם תגידי שאת רוצה אני יכולה לשלוח לך למייל, או לצרף את הקובץ. ותאמיני לי, זאת מחמאה לטריסטן.
מאיה

YaLdoNet 4 EveR

New member
חחח סבבה נכנסים לוויכוח הארי פוטר

(זה פסדר עוד אין לי ת´אדמין) בפורום הארי פוטר אני לא, כמו שאת בטח רואה. ומה זה ד"ד? ופאנפיקים זה בכלל לא מה שישנה אצלי דעה על הארי פוטר. הספרים של רולינג זה הכל ופאנפיקים זה של אנשים שממציאים משהו מעבר לזה, אמממ... חובבני, עם דעה אישית. ומה הקטע עם לוציוס?! תשלחי לי את הפאנפיק, טוף? [email protected] ואם יש לך מסנג´ר זה עוד יותר טוב. הארי מיי לאב
אופיר

*קליאו*

New member
חחח.. הנושא האהוב עליי לויכוחים.

כולנו מודעים לעובדה שזה לא חלק מהספרים האמיתיים, אבל הפיק הזה שווה את זה, באמת!! וזה ממש לא מפריע לנו לדמיין את מאלפוי בבגדים מינימליים ביותר או בלי כלום..
טוב, לא משנה. ולוציוס?! לא יודעת, הייתי מעריצת דראקו
נלהבת במשך המון זמן, אבל יש אצלנו ריב נורא עליו, והחלטתי שבכל מקרה, גם אם לא יהיו את ענבל, לירון, טל וכל השאר שחולות עליו, אני בכל מקרה לא אזכה בו רשמית, אז החלטתי לפרוש לטובת מישהו חתיך לא פחות - לוצי..
ואת רוצה את ד"ד {דראקו דורמינס, הפיק} בעברית או באנגלית, או שאני יכולה לפרסם אותו פה, ולצרף אותו להודעה? אני חייבת לציין שבאנגלית הוא יותר יפה, אבל יותר קל ומהיר לקרוא אותו בעברית.
את ד"ס הספקתי לתרגם רק עד פרק 4 ככה שאת זה אני אפילו לא אציע לך בינתיים...
ואיזה מסנג´ר? של הפורומים אין לי, בגלל שהוא קרס תחת עומס הודעות..
ומסנג´ר של MSN אין לי, כנ"ל על אס"ק אודיגו וכל השאר, וגם לא יהיה לי.
ולצורה כזאת של ניהול אני סוגדת. *סוגדת לאופיר ולשמרית*
|חסה||באגט|
מאיה

Iris cream

New member
בדיוק! זה מה שאמרתי למישהי

טריסטן=מאלפוי רורי=הרמיוני דין=רון כעת: דין=רון+רורי=הרמיוני עוד מעט: טריסטן=מאלפוי+רורי=הרמיוני
Iri$ Cre@m
זה בסה"כ חשבון פשוט...

Moony1

New member
בלי להניד עפעף - טריסטן !!

נכון שדין נראה ממש טוב..אבל , טריסטן ללא ספק , כופל אותו ביופי!!! וואההההה איזה בנאדם מושלם..איך אפשר בכלל להתלבט ?! סתם לא , למען האמת במבט ראשון באמת לא כל כך ברור מי יותר כוסוני.. אבל אחרי שתי שניות , את כבר יכולה להבין שטריסטן ה-רבה יותר שווה :)

למעלה