הקרב המכריע

Iris cream

New member
הקרב המכריע ../images/Emo122.gif

אוקיי- מי יותר חתיך, דין או טריסטן. אני קראתי *כמעט* את כל ההודעות בפורום....ואתם פשוט לא מזכירות את טריסטן! אני אישית חושבת שטריסטן הוא כל כך הרבה יותר שווה- למרות שדין, בעונה הזאת, גם ממש חתיך (הוא השתזף וזה כל כך מתאים לו!). אני מניחה שאי אפשר לומר מי יותר יפה, כי לכל אחד יש יופי שונה. לכל מי שרוצה לראות את טריסטן לא רק בבנות גילמור- טריסטן משחק עכשיו גם בדוסון קריר, כל יום ביום שני ב 21:15 בתור חבר של ג´ן, נער מכללה שהוא שדרן רדיו.
Iri$ Cre@m

OrlyusH

New member
שאלה קשה..

שניהם חתיכים..
אבל.. נראה לי ש.. דין.. איזה חמוד הואאא

boardsmash

New member
כן....צ´רלי

הייתי כמעט בטוחה שזה הוא אבל בגלל התספורת הוא נראה דיי אחר מטריסטן המסודר שבבנות גילמור רואים אותו רק במדי בית ספר

losangel

New member
זאת באמת שאלה קשה...../images/Emo100.gif

בלונד כבר נמאס!! דין יותר חמוד!! הוא ורורי כאלה חמודים ביחד!! זה זוג מושלם!!

BabyLove

New member
במקום לשאול כאלו שאלות

בפורום...אולי שההנהלה תתחי לעם סקרים...והסדר הראשון יהי מי יותר שווה? דין או טריסטן??? תחשבו על זה...
חן

YaLdoNet 4 EveR

New member
אין בעיה ../images/Emo13.gif

כששמרית תגיע תשלחו אליה מסרים עם סקרים. אצלי הם לא עובדים. אבל נשתדל שזה יהיה הסקר. מיד איך שיסתדר עניין הניהול.

BabyLove

New member
אני אוהבת שיש

פורומים חדשים כי עונים ישר על השאלות כי אם תכנסו לפורום הצופים(כן כן אני בצופים) תראו שבקושי כותבים שם הודעות..... תמשיכו ככה!
חן
אני אמצתי את מיצי

m.n

New member
ברור שדין!!!../images/Emo99.gif

יש לו יופי מיוחד יותר שלא רואים כל יום... לא הבלונדיני המלוקק שטריטן משחק... וחוץ מזה דין כל כך מתאים לרורי שזה מדהים!!!
מרינה

lily p

New member
זה ברור ש..... ../images/Emo29.gif

דין!!!!! אבל את כבר ידעת שזה מה שאני חושבת.... וד"א, אני אופיר... והרגע שמעתי שנפתח פורום על הסידרה האהובה עלי.... אז אני מצטרפת... תקבלו אותי בזרועות פתוחות...
שפרה, כבשה במשבר

fluppster

New member
למי אכפת????

שניהם כוסונים!!!!!! מה שחשוב הוא שדין הרבה יותר מקסים ושווה (מבחינה פנימית), ואני פשוט מתה עליו. הלוואי והם לא ייפרדו לעולם (למרות שברור שזה לא יקרה).
חן

BabyLove

New member
חן.......

מאיפה השם הזה מוכר לי????? טוב לא משנה בכל מקרה יש לך שם יפה...!
חן

למעלה