הקצפה זוועתית במכונה של דלונגי...
יש לי מכונה חשמלית של דלונגי. אני לא ממש יודעת דגם וכאלה אבל זו מכונה עם משאבה בת בערך 4 שנים. המכונה הייתה מושבתת המ-ון זמן ורק לאחרונה חזרנו להשתמש בה. אז האספרסו יוצא ממש בסדר (בהתחלה היה לו צבע של מרק עוף
אבל אחרי כמה שימושים הצלחתי להגיע לקפה כמו שצריך וקרמה יפה) הבעיות מתחילות עם ההקצפה. ברז הקיטור עשוי פלסטיק והקצה שלו במין צורת משולש שנכנס פנימה (כמו חץ רק השפיץ כלפי פנים... סליחה על העילגות
) אני מעבירה את המכונה למצב של הוצאת קיטור ומחכה עד שהנורה נדלקת, אבל כשאני פותחת את הסטימר יוצאים די הרבה מים(בערך 1-2 ס"מ בתוך כוס). אני חוזרת על הפעולה עד שיוצאים ממש מעט מים, אבל אני לא מצליחה להביא למצב שלא יהיו מים בכלל. בנוסף גם ההקצפה עצמה יוצאת די זוועה. יוצא למעלה קצף קשה וסבוני (כמו של קצף אמבטיה...) ולמטה חלב חם. סיבוב הכוס וערבוב קל לא עוזרים. עבדתי פעם עם סטימר מתכת רגיל, מקצועי, כמו שצריך, ואני יודעת שתהליך ההקצפה אמור להתחיל כשקצה הסטימר "מנשק" את החלב מלמעלה, ורק אחרי כמה שניות מכניסים את הסטימר לחלב. כשאני עושה ככה עם הסטימר הזה, יוצאות לי ה-מ-ו-ן בועות גדולות. ההקצפה הכי פחות גרועה יוצאת כשאני על ההתחלה מכניסה את הסטימר עד הסוף לתוך החלב. (ואז מתקבלת הקצפה כמו שתיארתי קודם) אז יש לכם המלצות או שזו המכונה וזה מה יש
סליחה על האורך
ו
מראש
יש לי מכונה חשמלית של דלונגי. אני לא ממש יודעת דגם וכאלה אבל זו מכונה עם משאבה בת בערך 4 שנים. המכונה הייתה מושבתת המ-ון זמן ורק לאחרונה חזרנו להשתמש בה. אז האספרסו יוצא ממש בסדר (בהתחלה היה לו צבע של מרק עוף