הקצאת אשראי בבנק הפועלים

מצב
הנושא נעול.
הקצאת אשראי בבנק הפועלים

הקצאת אשראי בבנק הפועלים
הבנק דורש עמלה של 4 שח לחודש עבור האשראי, האם בכל הבנקים דורשים זאת ?

מה זה באמת???

הקצאת אשראי בבנק הפועלים
מה זה באמת???
קיבלתי מכתב בעניין וכמובן התעלמתי מיזה אכשהו יש אפשרות לא לשלם את ה 4₪ האלה? עד שהעפתי את תיק ני"ע מהם, הם מוצאים לי עמלות חדשות??

zivhi

New member
התקשרתי למחות

מה זה באמת???
קיבלתי מכתב בעניין וכמובן התעלמתי מיזה אכשהו יש אפשרות לא לשלם את ה 4₪ האלה? עד שהעפתי את תיק ני"ע מהם, הם מוצאים לי עמלות חדשות??
התקשרתי למחות
אמרו לי - אין בעיה, אם אתה לא רוצה מסגרת, לא תשלם. ואז, למרות שאני לעתים נדירות במינוס, ואם זה קורה, זה רק לכמה שעות, התחלתי לפחד, וויתרתי. בקיצור, ניצלו שוב את כוחם המופלא. ואם בבנקים האחרים עדיין אין את העמלה הזו, חכו חודש...

starlight01

New member
כמובן שיש

התקשרתי למחות
אמרו לי - אין בעיה, אם אתה לא רוצה מסגרת, לא תשלם. ואז, למרות שאני לעתים נדירות במינוס, ואם זה קורה, זה רק לכמה שעות, התחלתי לפחד, וויתרתי. בקיצור, ניצלו שוב את כוחם המופלא. ואם בבנקים האחרים עדיין אין את העמלה הזו, חכו חודש...
כמובן שיש
פועלים לא המציאו את העמלה הזו, אם כי בחלק מהבנקים היא לא נגבית חודשית אלא רבעונית. יש גם בנקים שדורשים סכום חד פעמי על הקצאת אשראי (נדמה לי בלאומי).

DamnBug

New member
התכוונת למסגרת אשראי?

הקצאת אשראי בבנק הפועלים
התכוונת למסגרת אשראי?
אם כן, אז לפי מה שאצלי בבנק (בינלאומי), עבור מסגרת בסיסית של 3500 ש"ח לא משלמים עמלה. אם רוצים מסגרת גדולה יותר, צריך להתחיל לשלם עמלות...

מצב
הנושא נעול.
למעלה