הקפאת ביציות- ד"ר עופר גירטלר

meit8

New member
הקפאת ביציות- ד"ר עופר גירטלר

היי,
אשמח להמלצה/דיס המלצה על ד"ר עופר גירטלר לתהליך של הקפאת ביציות.
האם מישהי מכירה? שמעה?

אני ממש ממש בלחץ מכל ההליך הזה ואשמח לתגובות.
תודה

ההליך עצמו לא מאוד מסובך, אבל קחי בחשבון

שלא תמיד מצליחים להפרות ביציות מוקפאות,
ולכן מאוד כדאי לך להקפיא לפחות חלק כעוברים, איתם יודעים יותר טוב להתמודד,
(וגם, אין הבטחה של יש עוברים -יש הריון)
&nbsp
אל תסתמכי רק על הביציות המוקפאות, הן עדיין לא מהוות ביטחון מלא לשמירת פוריות.
&nbsp
בהצלחה
&nbsp
&nbsp

a morph

New member
מצטרפת לקודמתי ומוסיפה

אני מאוד מקווה שתביני אותי נכון כי אין לי כוונה לפגוע, אבל אם גילך בתפוז מעודכן אז אני מאוד ממליצה לך לשקול הפריה ולא הקפאת ביציות.
כמו שאמרה לך חיוכי אהבה, באופן כללי זה לא תהליך שמבטיח הריון, ובמיוחד לא בגיל 37.
לא שהקפאת עוברים "מבטיחה" הריון, אבל לפחות שיעורי ההצלחה ידועים וגבוהים בהרבה בהשוואה לביציות לא מופרות.
ובהצלחה, בכל אשר תבחרי.

אני מטופלת שלו :)

הי לך, אני אומנם בתחילת דרכי אך הוא הרופא שלי והלואי הלואי שהוא זה שבקרוב יעזור לי. אני בדיוק בדרכי לכתוב פה הודעה משלי בפורום :)
גירטלר הוא מאוד ייחודי וצריך לבוא בראש פתוח לאישיות שלו. אני התחברתי אליו ומרוצה (טרם התחלתי טיפול, עתידה להתחיל ביום ראשון הזרקה ראשונה).
גם אני התחלתי מיעוץ אצלו לטובת שימור אבל התגלתה בעיה (שעדין לא ידוע לי מה יניבו טיפולי הפוריות אבל אני משתדלת לחשוב הכי חיובי שאפשר) ומפה לשם אני לקראת הזרעות.

עיפהההה

New member
אני הייתי אצלו

כשהתחלתי את התהליך הייתי אצלו 4 חודשים בהם עשינו הזרעות (במטרה להגיע ל IVF) הוא מאד מקצועי אבל דיי ציני, לא כולן מתחברות לאישיות שלו...חוץ מ2 פגישות בהתחלה לא ראיתי או דיברתי איתו יותר, כל ההנחיות היו דרך האחיות וההזרעות בוצעו ע"י רופא שהיה פנוי באותו יום (שהיה מאד לא סימפטי) . אם את מתחברת לאישיות שלו אז זה דיי טוב להתחיל אצלו כי הוא זה שבעצם מאשר את ה IVF במכבי (ראש המחלקה) אז בטוח לא יהיה לך עיקוב עם טופס 17. אני עברתי לרופא פרטי

בנגו7

New member
אני אצלו

הוא מקצועי ומדויק.
כפי שכתבו פה - הוא אדם ציני. בשבילי זה קרש הצלה בטיפולים הלא פשוטים. אין סיכוי שלא אצא מהחדר שלו מחוייכת אחרי שהצחיק אותי באמירות ציניות (בטוב טעם).
לעומת זאת, בחורה רגישה יותר - יכולה פחות להתחבר.
מאד תלוי באישיות של המטופלת.
ברמה המקצועית בכל מקרה - הוא נהדר ומאחר והוא הרופא המחוזי של מכבי, כפי שכתבו פה, יש לו יכולות לאשר תהליכים טיפוליים בצורה די קלה.
בהצלחה

למעלה