הקניתי פרגית בסופר

ברוזונת

New member
מתבלים ולגריל / מחבת

ניתן גם לטגן בצל ולחתוך את הפרגית לפרוסות ולהקפיץ התיבול כורכום מלח פלפל ומעט כמון
 

ט ר י ל י

New member
אני מעדיפה לא לחתוך, גריל נשמע

מתאים. מה התיבול? וכמה זמן בתנור?
 

ברוזונת

New member
תיבול של פפריקה+ מלח+ פלפל

בעצם מה שאוהבים.. אפשר גם סילאן או דבש או רוטב צ'ילי מתוק זמן הצליה מכל צד בערך 3 דקות (עד שמשנה את צבעו)
 

ברוזונת

New member
זה תלוי בחום של התנור / גריל / מחבת

בגלל זה כתבתי עד שמשנה את צבעו - מורוד ללבן (כמו בעוף)
 

ט ר י ל י

New member
תודה

אני פשוט רגילה להכניס את העוף עם הקדרה\ לשעה+. אני אנסה לחמם ל200 בגריל.
 
למעלה