רוב מוחלט של ילדי ישראל חוסנו בכל החיסונים החינמיים עפ"י משרד הבריאות ורובם לא אוטיסטים, יש הרבה עם בעיות קשב וריכוז ויש הרבה שגם פסחו על זה.
אוטיזם זה טווח מאוד רחב שכולל גם קשיי קשב וריכוז.
תחשוב בהיגיון מאיפה באו כל הקשיים האלה?
רק בגלל האוכל ושהילדים של היום לא מוכנים לשבת בשקט כמו פעם ולספוג את השיעמום של המורים "בגלל המסכים"?
לדעתי זה גם בגלל החיסונים,
המיעוט שבמיעוט חוטפים משהו קשה,הרוב חוטפים קשיי קשב וריכוז וכד'.
ונכון כמובן שיש כאלה עם מזל - זה כל העיניין,לכן חלק מההורים בוחרים להמר,לקוות לטוב,ולא להתעמת עם המערכת בנושא.
"הימנעות ממסכים ומאוכל מתועש אינה ריפוי מלא או פתרון קסם להפרעת קשב וריכוז (ADHD). מדובר בהפרעה נוירו-ביולוגית מולדת שממשיכה להתקיים גם בסביבה נקייה ממסכים ומזון מעובד."
נוירו ביולוגי - תבין לבד.
כמו שתסמונת מוות בעריסה עברה לך מתחת לאף ולא שמת לב(גם לי אבל אתה יודע בגלל העיסוק בקנוניות שמתי לב מוקדם מהממוצע) שזה קשור לחיסון.
איך אתה יודע שהם לא חושבים את זה עליך?
פשוט הם כינויים שכותבים תגובות עפ"י הנושא ולא עפ"י כינויו, הם לא נותנים ציונים לכתיבה.
מרגישים ביחס הכללי - מידי פעם שאני מדבר איתך ועם נוסטלגיה אתם מכניסים את ה

למשפטים
למשל שדיברתי עם הזקן כאן שהפסיק לדבר איתי,הוא אמר מופרשות הוא לא חושב שאני טמבל/טיפש וכד'
אלא יש לי דברים אחרים שבגללם הוא לא מדב איתי.
גם הפרבולה הפסיק לדבר איתי(לרוב ב 90 אחוז מהמקרים) בגלל שאני מביא 7/10 כקנוניה ולא כ"מה שכולם חושבים" לדעתו.
האם הוא חושב שאני טמבל? לא בטוח בכלל אחרת מה הטעם לדבר עם טמבל - אתה יורד לרמתו.
דני אבני הפסיק לדבר איתי כי ירדתי עליו,עיסוק בקנוניות אלוהים וכד' - האם הוא חושב שאני טמבל?
לא נראה לי אולי יותר בכיוון של שיגעון או שפשוט רחוק ממנו יותר מידי בדיעות.
בקיצור "אל תדאג" אנשים כאן לא מתביישים לרוב לתת ציון גם לכותב/ת...
התכוונתי לחוקרים ולא לתובע. החוקרים היו בזירת הפשע, חקרו את העדים, את המומחים וע"ס הכול מסיקים מסקנות.
אבוי, אם הסתמכו רק על אחרים מבלי שהיו במקום
לא בדיוק!
לחוקרים יש תוצאות אבל לא מסקנות,למשל עם הטביעות נעליים הקטנות על "הקיר" של השירותים.
זה תוצאה אבל אנחנו לא יודעים מה הקשר לרצח.
אז זהו שלא, כפי שהסברתי לך בהרחב בתגובה #70, הכשילו אותו בכל המשחקים, הוא פשוט לא מפונק, תמיד קם ורק בהכשלה שלישית של אותו אירוע כבר לא יכל יותר.
אם לא היה קם אז אולי היו מוציאים לו כרטיס על התחזות - לא רצה לקחת סיכון.
שמע כל העסק כמו שאתה מבין די מפוקפק,כי כולם הולכים עליו אז לך תדע מה הלך שם באמת.
אז שמעת וכמובן קיבלת ישר כי לא צפית בעצמך.
מה גם שאין לך שמץ ממי שמעת, אולי הוא אוהד של הקבוצה היריבה?
חשבתי על זה,אבל שמעתי כמה פעמים.
גם דיברו באופן כללי שארגנטינה משחקת בטורניר פחות טוב יחסית לניצחונות שלה באופן עקבי!
היו משחקים שצפיתי מבלי להיות בעד מישהו.
ונכון שהיית הרבה יותר אוביקטיבי בהם?
הכללה נכונה
שהייתי צעיר דרום אמריקה באמת שיחקו לא אגרסיבי.
משחק הכדורגל היה יותר פתוח ופחות מתוכנן, הגנתי,מתוחכם וזהיר
אז באמת הלכו על משחק פחות אגרסיבי.
גם לא היה חדר כושר לדרום אמריקאים,אז שיש פחות שרירים כל הכשלה
יותר נכנסת. פעם ניסו יותר לדלג מעל מי שמנסה להכשיל אותך כי אנשים היו יותר קטנים וזריזים.
גם מסי בהתחלה שהיה צעיר היה רץ מהר ועושה הכל לבד אבל בגלל שכל הזמן מנסים להכשיל וזה בסוף עושה פציעות
שינו את האסטרטגיה שהוא "רץ רק שצריך". והשאר רצים מגנים ותוקפים בשבילו.