מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
ככל שאני רואה עוד מידע - זה כבר ברור,
הפלו אותם לטובה ואת האחרים נגדם לרעה בכל משחק שהיה להם קושי!
מצריים הגישה תלונה רשמית על קנוניה.
נערך לאחרונה ב:
"
ככל שאני רואה עוד מידע - זה כבר ברור,
הפלו אותם לטובה ואת האחרים נגדם לרעה בכל משחק שהיה להם קושי!
מצריים הגישה תלונה רשמית על קנוניה.
התחיל ב 2022!"" לא יודעים להפסיד בכבוד
טוב, מה אפשר לצפות מערבים![]()
רק בכדי לשבר לך את האוזן, חוקקו את החוקים לפני המונדיאל וזאת הסיבה שהוואר קרא לשופט ולכן שינה את החלטתו ונתן כרטיס אדום למתחזה בדיוק כפי שנקבע עפ"י החוקים ההתחיל ב 2022!
לאורך כל המשחקים הפלו לטובה בשיפוט את ארגנטינה.
לא מאמין? תעבור אחד אחד ותראה.
אפשר גם לראות את הוידאו.
אני זוכר שהייתי צעיר שהיה עוד מונדיאל בחינם בערוץ 1 אז תמיד היה איזה כדורגל זקן
שקיבל בראש
והפעם מסי כל הזמן מצליח.
אפילו שמחטיא פנדל הוא בסוף מצליח.
או שהוא הווינר הכי גדול שראיתי בחיים שלי או שיש קנוניה...
אחי עם יש קנוניה זה לא בעיה כי כולם עובדים ביחד למטרה אחת.רק בכדי לסוור לך את האוזן, חוקקו את החוקים לפני המונדיאל וזאת הסיבה שהוואר קרא לשופט ולכן שינה את החלטתו ונתן כרטיס אדום למתחזה בדיוק כפי שנקבע עפ"י החוקים הים, או שאתה טוען שחזו שזה יהיה מול ארגנטינה ולכן חוקקו אותם?
![]()
אכן סוף סוף יוצאת אמת ממקלדתךכמו שאמרתי...
השקר תמיד מתגלה ובמיוחד כשאתה טוען שכולם מעורבים בו, תמיד יהיה את האחד שיפשל או ירצה להיות זה שחשף את הקנוניה ואם לא הבנת, זה מפריך את טענתך.אחי עם יש קנוניה זה לא בעיה כי כולם עובדים ביחד למטרה אחת.
שוב, הכנסת את ביבי כשטיעונך חלש כפי שכלכמו שאמרתי ביבי נתן להם להיכנס בכוונה ב 7/10 - אמרו לי הימנים הטמבלים,מה הוא פתח להם את השער אתה טיפש!
הסברתי שהוא רק נותן הוראה לראשי מערכת הביטחון והם דואגים לפרטים.
הקנוניה לא מתגלה כי כל הראשים עובדים ביחד.
שופט שלא ישחק בפיפא ויטען נגד כולם שיש קנוניה?השקר תמיד מתגלה ובמיוחד כשאתה טוען שכולם מעורבים בו, תמיד יהיה את האחד שיפשל או ירצה להיות זה שחשף את הקנוניה ואם לא הבנת, זה מפריך את טענתך.
גם הפנדל של ספרד הוא קנוניה? יש את דשאן שמתבכיין על זהשופט שלא ישחק בפיפא ויטען נגד כולם שיש קנוניה?
מי יתייחס אליו?
יותר מזה,לא יתנו לו לשפוט במקומות אחרים "כי הוא בעייתי".
אני מניח שגם פיפא בוחרת שופטים "גמישים" מנטלית...
כלומר נבחרות במונדיאל משחקות כדי להפסיד בכוונה?אחי עם יש קנוניה זה לא בעיה כי כולם עובדים ביחד למטרה אחת.
כמו שאמרתי ביבי נתן להם להיכנס בכוונה ב 7/10 - אמרו לי הימנים הטמבלים,מה הוא פתח להם את השער אתה טיפש!
הסברתי שהוא רק נותן הוראה לראשי מערכת הביטחון והם דואגים לפרטים.
הקנוניה לא מתגלה כי כל הראשים עובדים ביחד.
"לסבר לך את האוזן"רק בכדי לשבר לך את האוזן, חוקקו את החוקים לפני המונדיאל וזאת הסיבה שהוואר קרא לשופט ולכן שינה את החלטתו ונתן כרטיס אדום למתחזה בדיוק כפי שנקבע עפ"י החוקים הים, או שאתה טוען שחזו שזה יהיה מול ארגנטינה ולכן חוקקו אותם?
![]()
למה אתה מתקן במקום שלא דורש תיקון?"לסבר לך את האוזן"
קודם אתה לא נותן להם לחיות בכבוד אח"כ אתה מתפלא שרוצחים יהודים.
לא סתם קיבלת מוניטין שלקודם אתה לא נותן להם לחיות בכבוד אח"כ אתה מתפלא שרוצחים יהודים.
לצערך אתה יצאת הטיפש כאן,התכוונתי באופן כללי,לא סתם קיבלת מוניטין שלגמור
האם מסי הוא יהודי?עד לאן רמת הטיפשות שלך תגיע?
![]()
אתה יותר מדילצערך אתה יצאת הטיפש כאן,התכוונתי באופן כללי,
אבל יש לך בעיה קצת כנראה עם הבנה הומנית.
במילים אחרות ניתבתי את הדיון מהערבים שקשורים לכדורגל(מצרים או מה שהתכוונת שם),
לערבים שיש לנו איתם סכסוך ישיר...
ראית איך הפכו את הסירטון לפרטי?"" לא יודעים להפסיד בכבוד
טוב, מה אפשר לצפות מערבים![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.