הקמת משמר בעלי חיים באזור השרון

lironaor27

New member
הקמת משמר בעלי חיים באזור השרון

"משמר בעלי חיים" אזור השרון קריאה למתנדבים באזור השרון מוקמת יחידת "משמר בעלי חיים" להגנה עליהם מפני התעללות !!! ליחידה דרושים מתנדבים (גברים ונשים) אחרי צבא ועד גיל 65 ללא עבר פלילי, ובעלי זיקה לנושא בעלי החיים. מפגש של כל המתנדבים עם הצוות המייסד יתקיים ביום שני 4/6/2007, בשעה 20:00 ברחוב יצחק שדה 6, כפר סבא במפגש יוצגו בהרחבה מטרות היחידה ותוכנית ההקמה אם הטיפול בנושא בעלי החיים חשוב לכם, קחו עכשיו חלק פעיל ביחידה מיוחדת זו. אם יש לכם חברים, מכרים ובני משפחה שקרובים לנושא אנא העבירו להם מידע זה והזמינו אותם למפגש. בואו והתנדבו ליחידה מובחרת לברור פרטים נוספים : דורון- 054-3970810 –[email protected] רונית- 054-7687836 – [email protected] משמר בעלי החיים - אתר העמותה www.agas.org.il כפר סבא אוהבת חיות העמותה למען חתולי רעננה- אתר העמותה www.raananacats.org

dani666

New member
../images/Emo31.gif באמת יש סיבה שאתם מגבילים עד גיל 65 ?

רק בגלל ההגבלה הזו - אני קורא לאנשים לא להתנדב אליכם

lironaor27

New member
מה אתה רוצה ממני אני רק פרסמתי את זה

וחוץ מזה אנשים כמוך הם הסיבה שהתייאשתי כבר מכל המצב פה בארץ של עזרה לבעלי חיים במקום לברך שקם דבר חשוב כזה אתה מחפש סיבה קטנונית לתקוף את זה ולהרוס אני בטוח שאם מישהו יבוא ויראה שהוא כשיר לעמוד בתנאים שהם מציבים ואין לי מושג מהם בכלל אז ישמחו לתת לו אישור חריג ואם לא יש דרכים אחרות לעזור אבל לבוא ולצאת חוצץ בגלל דבר כזה טיפשי רק מראה דברים לא טובים על האישיות שלך אז באמת אין צורך שתעזור בנושא הזה ותעשה את הדברים הטובים שלך במקומות אחרים נמאס כבר ממטומטמים כמוך שמציפים את הפורומים בארס ותרעלה במקום לעזור וואו איזה פחד, אתה תקרא לאנשים כי זה לא מוצא חן בעיניך הרי אתה פוגע בבעלי חיים שיהיה להם פחות מתנדבים שישמרו עליהם יכולת לבוא ולהגיד אני אדאג שתהיה חלופה ומשמר אחר שיקבל אנשים ללא תנאים ואדאג למצוא חברת ביטוח מספיק מטומטמת כמוך שתדאג לבטח סליחה על הביטוי אדם "מבוגר" אם הוא יקבל התקף לב כאשר ערס בן 15 ירביץ לו כי הוא מתערב לו בארגון קרב כלבים אבל אתה חייב להיות חמור גרם ולצאת נגד בלי לחשוב מה הסיבות להגבלות שלהם או לבוא למפגש ולדבר על זה בצורה נורמלית. אבוי לבעלי החיים שאלה האנשים שאמונים על ביטחונם הפורומים פה נהיו פשוט גועל נפש עם אנשים רחבי לב וצרי מוח

kohi2

New member
לא היה יותר קל פשוט לציין את הסיבה

(בעיות ביטוחיות) בלי לתקוף ולהשתמש בשפה בוטה ומגעילה? מאחת שמתקרבת גם לגיל ההוא אבל עדיין מסוגלת לעמוד מול כל ערס בכל גיל.

lironaor27

New member
מצטער על השימוש במילים בוטות

פשוט נמאס כבר מהצורה שבה אנשים מתנהלים בפורום הזה למרות שגם אני חוטא בכך לפעמים אין לי מושג מה הסיבות אני מניח שאלה התנאים שהמשטרה הציבה ולא המתנדבים שמקימים את המשמר החשוב הזה

OrlyNL

New member
בואו נתרכז בבקשה בעזרה לחיות

אני מבקשת להימנע מהערות מיותרות כאלה. כל הודעה בנוסח דומה - תימחק. תודה.

NoKi2sh

New member
עם נשק?

אחרי צבא, תוהה מה יכולה לעשות כדי לעזור.

lironaor27

New member
עדיף לברר עם דורון או להגיע לפגישה

לפי מה שהבנתי קודם כל כרגע הפרוייקט הוא רק באזור כפר סבא עוברים הכשרה מיוחדת ואחר כך נותנים משמרת של 8 שעות פעם בחודש אבל לא נראה לי שזה יהיה עם נשק כי בטח מתלווים לשוטר

למעלה