הקלות ת"ש

הקלות ת"ש

שלום לכל הנוכחים כאן אני נמצא כרגע בטירונות קרבית, חודשיים מאז תחילת הטירונות. מאז תחילת הטירונות והצבא בכלל, לא חשבתי על הוצאת ת"ש למרות הבעיות שיש בבית, ולמרות הידיעה שהן בעיות לא קלות כלל. למרות זאת, החלטתי בשבועיים האחרונים שכנראה אין מנוס, ואצטרך להוציא בכל זאת ת"ש. לא ארחיב יותר מידי בנושא אבל בהחלט אומר שזה אחד הרגעים הקשים בשבילי אישית להגיע למסקנה שאני צריך להכנע למגבלות שלי, דבר שנמנעתי לעשות במשך כל החיים שלי. בכל מקרה אני נמצא כרגע ממש בתחילת הגשת הבקשה לת"ש ואני מעריך שיקח זמן עד שאקבל אישור וכו'. כיצד מתמודדים עד אז? האם ניתן לקבל בכל זאת אפשרות של יציאה הביתה בסופי שבוע למרות שאין ת"ש מאושר? בנוסף, דבר שכרגע חשוב לי לדעת הוא האם ת"ש גבוה ימנע ממני בצורה כזו או אחרת יציאה לפיקוד או קצונה? עד כמה הדבר יפגע בכך? אני אישית רואה את עצמי ממשיך לקצונה ופיקוד (עזבו את העניין של הצעירות וכו', זה עניין אישי), אבל אני פוחד שבגלל שאוציא ת"ש, הדבר יקשה עלי לצאת אח"כ לפיקוד. אשמח אם אוכל לקבל מידע כאן מכם

תגובה

"למרות זאת, החלטתי בשבועיים האחרונים שכנראה אין מנוס, ואצטרך להוציא בכל זאת ת"ש. לא ארחיב יותר מידי בנושא אבל בהחלט אומר שזה אחד הרגעים הקשים בשבילי אישית להגיע למסקנה שאני צריך להכנע למגבלות שלי, דבר שנמנעתי לעשות במשך כל החיים שלי" -"צריך להיכנע למגבלות שלך"? למה מה אתה לא אנושי? נו באמת... הצגות של קשיחות מדומה לא מוכיחות כלום ולבקש עזרה זאת לא בושה. בכל אופן אם תקבל תש אז אני לא רואה איך תוכל להיות קרבי אלא אם כן תקבל תש 1 (אולי 2). ובעקרון מי שיוצא לקצונה מוותר על כל תש שהיה לו בסדיר כך שכקצין זה לא יהווה שיקול, אבל אם תקבל תש 3 למשל, לא תוכל להיות קרבי. "האם ניתן לקבל בכל זאת אפשרות של יציאה הביתה בסופי שבוע למרות שאין ת"ש מאושר?" -זה כבר תלוי במפקדים שלך, אני מנחש שלא יתנו לך אלא אם כן זה משהו חד פעמי ודחוף...

למעלה