הקיץ כבר כמעט כאן

ferdinand

New member
הקיץ כבר כמעט כאן

אויר קריר חודר מבעד לחלון הפתוח. פנסי הרחוב מציירים ריבועים של אור על הקירות. ריבוע אחד רץ לאורך הקיר שלוח ממכונית חולפת. את ישנה כבר. שוכבת על הבטן, במהופך, כפות רגלייך משולבות, מול פניי. מהזוית הזאת, לחלק העליון, האחורי של ירכייך, יש צורה מושלמת של לב. לב מוארך, מתחיל בשני פלחים חיוורים, מעוטרים בבד הטריקו השחור, שעוטף את ישבנייך, ומסתיים בשוקייך השלובות. ובתווך, אפלה ומיסתורית, הגבעה הקטנה שלך, עטופה גם בבד ההשחור. כמה שבא לי. בא לי לטמון את פניי שם. לנשק את פלחי הלב, את הגיבעה הקטנה. לתחוב את כף ידי בין ירכייך, לחצות את הלב הזה לשניים. לחפון את הגבעה הזו, אגודל בין הפלחים. להפשיל את הבד השחור. לטמון את פניי עמוק, ללקק אותך, להרגיש את ההתכווצויות של ישבייך על כף ידי. לנשק אותם. לעלות בנשיקות לאורך שידרתך. להתפשט תוך כדי. להתחכך באחוריי ירכייך, לנשק את שיכמותייך. לרגע תפסקי את רגלייך, שאוכל לטבוע עמוק בתוכך. ושוב תסגרי, תשלבי אותן. ירכיי עוטפות את ירכייך. שעון על כפות ידיי לצידי מתנייך, מרפקים נעולים, משרבב ראשי מטה, ללקק את עורפך. גוהר עלייך מאחור – בתוכך. מרגיש את הביצים שלי נמעכות בין ירכיי לירכייך. מרגיש איך את נדחקת אליי נשימתך כבדה, לא רואה את פנייך. מכווצת חזק סביבי. מרגיש חזק כל תנועה בתוכך. מרגיש את הזרמים פורצים ממני לתוכך את הרעד שעובר את כל גופי. את גופך שנירפה. גוחן אלייך ללקק ולנשק, לשיכמותייך, עורפך, לחייך. נישלף ממך, קורס לצידך ונירדם.

red duplo

New member
חזק הניגוד הזה

בין מה שאתה לבין מה שהיא.. התשוקה התוססת שלך מול השינה שלה , השקטה כל כך.

אתה יודע מה הבעיה שלך?

שאתה חי בסרט שהקיץ "כמעט"כבר כאן, שהוא כבר ממש כאן. ואני מרגישה את זה. כי חם לי ויתושים אוכלים אותי,ומזגן הוא על תקן מאוורר,וקרח זה מים פושרים,ואני בעצבים. אז תיזהר להתעסק איתי בחום יולי אוגוסט! אני נושכת!

ferdinand

New member
'ת יודעת מה, יקירתי....

אז אולי גם את תעלי לעיה"ק (עלייה לצורך ירידה?
) פה, ממי, האויר עדיין ניסבל. בלילות אפילו קריר! ומאוורר (תיקרה) בהחלט מספיק. וליתושים (אלו יתושות - you know ) כנראה קצת קשה לעלות ת'קסטל...

למעלה