הקורבן השבועי D:

l i o r a n g e

New member
הקורבן השבועי D:../images/Emo202.gif../images/Emo41.gif

להזכירכם הקורבן של השבוע החולף היה דור
הקורבן השבוע היא....בתאל הלא היא Can I Be Your Memory
כל שבוע יבחר לו קורבן חביב אחר ואתם מוזמנים להטביע אותו בשאלות, איזה שאתם רוצים, הוא יבחר על מה לענות ועל מה לא
הפינה נועדה כדי להכיר את חברי הפורום טוב יותר אני לא יודעת מה הן שאר כוונותיכם הזדוניות, אבל לא פה בבקשה
בתאל, את שם הקורבן הבא תעבירי לי במסר בהמלך השבוע

Itay Simons

New member
בתאל! ^_^

מה קורה?
בת כמה את? מאיפה? שיר אהוב? צבע עיניים? נכון שקוראן זה דבר מוזר? XD (חהחה, קיבלתי 100 ^^) באיזה כיתה את? יש כבר מגמה? איזו? מה עשית היום? :p את באה איתי לתפוס את בני סלע ונתחלק 50 אלף כל אחד?
המ, זהו

איתי ../images/Emo6.gif

מה קורה? מצויין מה איתך?:) בת כמה את? כמעט 15 מאיפה? כפר יונה S: שיר אהוב? יש המון, בעיקר כאלה של יוני בלוך ^^ צבע עיניים? חום רגיל נכון שקוראן זה דבר מוזר? XD (חהחה, קיבלתי 100 ^^) חח ברור XD באיזה כיתה את? ט' יש כבר מגמה? איזו? לא.. אבל כנראה ביולוגיה וכימיה מה עשית היום? :p מבחן בספרותO: שעתיים מתמטיקה 3 שעות כדורעף ובעיקר סבלתי מכאבי ראש נוראיים :/ את באה איתי לתפוס את בני סלע ונתחלק 50 אלף כל אחד? הוא אצלי בבית! אבל אל תגלה לאף אחד O: הוא רק יצא מהשירותים ונתנפל עליו ;]

בת אל

בכוונה כתבתי בת אל ולא בתאל כדי לעצבן אותך!
להיות או לא להיות? לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא? איך האגם יכול לקפוא? למה קוראים לאגם "אגם" ולא "מקווה מים קטנטן" למשל? את אוהבת אותי? כמה את אוהבת אותי? למה את לא אומרת לי שאת אוהבת אותי? מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? מה השעה? את באה לפה הרבה? יומנעים

../images/Emo13.gif

בכוונה כתבתי בת אל ולא בתאל כדי לעצבן אותך! אבל זה לא!!!! כי אני בכלל רושמת בת-אל
להיות או לא להיות? ברור שלהיות לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא? לאגם שקצת פחות קפוא איך האגם יכול לקפוא? O: I don't know למה קוראים לאגם "אגם" ולא "מקווה מים קטנטן" למשל? כי מי שגילה בפעם הראשונה את האגם קראו לו אגם כמובן!! את אוהבת אותי? ברוור כמה את אוהבת אותי? המוןהמון למה את לא אומרת לי שאת אוהבת אותי? אני אוהבת אותך! מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו? אמרתי לעדי את התשובה היום במבחן בספרות!!
|גאה| מה השעה? 20:03 את באה לפה הרבה? תגדיר הרבה :)

pluplup

New member
בת-אל :)

מה שלומך? :] נכון שאת באה למפגש בחנוכה? D: מה את שומעת כרגע? O: המ. איזה שיר את הכי אוהבת כרגע? ולהקה? וזמר? וזמרת? אמ. נכון שNevermore זאת להקה ענקית?
ונדליזם זה דבר טוב או רע לדעתך? P: את אוהבת טיולים שנתיים? אמ. איך קוראים לחברה/ידיד הכי טוב/ה שלך? נכון שכשאין שוקולד בבית זה לא נחמד?
אמ. נראה לי שזהו X______X לא עולות לי עוד שאלות לראש כרגע X___X ד"א,סליחה ששאלתי שאלות לא קשורות P:

דור ../images/Emo6.gif

מה שלומך? :] ככה בסדר כזה :) נכון שאת באה למפגש בחנוכה? D: ברווווור מה את שומעת כרגע? O: כלום הראש שלי עוד שניה מתפוצץ המ. איזה שיר את הכי אוהבת כרגע? המ.. לא יודעת ולהקה? זה בהחלט שבוע של נירוונה בשבילי :) וזמר? יוני בלוך
וזמרת? לא עולה לי.. אמ. נכון שNevermore זאת להקה ענקית? לא מכירה ונדליזם זה דבר טוב או רע לדעתך? P: דבר רע מאוד D: את אוהבת טיולים שנתיים? כןכןכן אבל טיולים בצופים יותר |מאובה| אמ. איך קוראים לחברה/ידיד הכי טוב/ה שלך? לחברה.. אמ.. יש הרבה טובות ולידיד קוראים שחר.. נכון שכשאין שוקולד בבית זה לא נחמד? זה מצויין! אפשר לשמור ככה על גזרה XD

Queen for a day

New member
בתאללללללללללללללללללללללללללללל^^'

ממ3ב? הכל ט!ב?! סתם, הממ. מאיפה את בארץ? כמה זמן את שומעת נירוונה? מה מספר המזל שלך? מאמינה בגלגול נשמות? מה הסרט של דיסני האהוב עלייך? יש לך חבר? את נמשכת לבנים עם שיער ארוך? מה הצבע עיינים שלך? מה את לובשת עכשיו? איך קוראים למחנכת שלך? מי הילד כאפות של השכבה שלך? מה המאכל האהוב עלייך? את אוהבת ברד פסיפלורה
? את אוהבת אותי
? בחרת כבר מי יהיה הקורבן הבא? מה המקצוע השנוא עליך? והאהוב? מה את עושה מחר? אם היית פוגשת בבני סלע ברחוב, מה היית אומרת לו? אם היית פוגשת באחמדניג'אן ברחוב, מה היית אומרת לו? אם היית פוגשת בלימור לבנת ברחוב, מה היית אומרת לה? אם היית פוגשת בציפי שביט ברחוב, מה היית אומרת לה? אם היית פוגשת בי ברחוב, מה היית אומרת לי?^_____^ אימו/כוסעימו? את רואה נולד לרקוד:\? איזה שיר את שומעת ברקע? |מנסה לחשוב על עוד שאלות| ממ אין. טוב. המשך חיים מהנים. ^^

איב ../images/Emo6.gif

ממ3ב? מ3ויין :) הכל ט!ב?! הכל? זה קצת הרבה לא? סתם, הממ. מאיפה את בארץ? כפר יונה S: כמה זמן את שומעת נירוונה? 2 וחצי ככה מה מספר המזל שלך? 8 נראה לי מאמינה בגלגול נשמות? לא מה הסרט של דיסני האהוב עלייך? כולםכולם! בעיקר ספר הג'ונגל ומלך האריות
יש לך חבר? לא את נמשכת לבנים עם שיער ארוך? לא ממש P: מה הצבע עיינים שלך? חום רגיל מה את לובשת עכשיו? טרנינג שחור וסתם חולצתג'יף איך קוראים למחנכת שלך? אבלין XD מי הילד כאפות של השכבה שלך? דן דן XD מה המאכל האהוב עלייך? ספגטי עם רוטב כנראה את אוהבת ברד פסיפלורה? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כןכןכןכןכןןכןכןןכןכןכןכןכן זה הדבר הכי טעים בעולם
את אוהבת אותי? המוון
בחרת כבר מי יהיה הקורבן הבא? לא מה המקצוע השנוא עליך? תנ"ך והאהוב? אנגלית ואולי קצת מתמטיקה |עומדתבפינהומתביישת| מה את עושה מחר? לומדת עד 1 ואז מגמת תאטרון ואז ב-5 ישיבה בצופים
אם היית פוגשת בבני סלע ברחוב, מה היית אומרת לו? היי, בני רוק XD אם היית פוגשת באחמדניג'אן ברחוב, מה היית אומרת לו? כנראה לא הייתי מצליחה, אני גרועה בערבית אם היית פוגשת בלימור לבנת ברחוב, מה היית אומרת לה? הייתי מזמינה אותה לשירותים בבית ספר שלי אם היית פוגשת בציפי שביט ברחוב, מה היית אומרת לה? שהיא תמיד הייתה ותיהיה כוסיתעל אם היית פוגשת בי ברחוב, מה היית אומרת לי?^_____^ אם היית פוגשת את גאידמק ברחוב מה היית אומרת לו? אימו/כוסעימו? אימוו!!!!!!!!!!!1111111111 לא. את רואה נולד לרקוד:\? ראיתי בידיוק הרגע ופשוט רצתי לשירותים. החברות פדלאות שישבו ליד שולחן הפעילה את מנגנוני ההקאה שלי איזה שיר את שומעת ברקע? לא שומעת, כואב לי הראש ;[ :)

בתאל!!!!!!

מה קורה? נכון שאני הקורבן הבא? נכון שאני לא? את זוכרת אותי? באמת? בטוחה? מהמפגש? באמת?!? איך התחלת לשמוע נירוונה? כמה דיסקים שלהם יש לך? נכון שאת קונה ולא צורבת? נכון שטוויגי כוסית?

שרוווונה ../images/Emo6.gif

מה קורה? מצויין מה איתך?:) נכון שאני הקורבן הבא? ברור נכון שאני לא? ברור את זוכרת אותי? ברור באמת? באמתבאמת בטוחה? אה הא מהמפגש? אה הא באמת?!?באמתבאמת את גם נשארת בעזריאלי שהלכנו, ואכלת איתי ודיברת ברוסית עם המנקה שהייתה מממממש מפחידה!!!11 איך התחלת לשמוע נירוונה? אממ בכיתה ג' חברה ממש שיגעה אותי והתעלמתי ממנה מאוד. ואז בכיתה ז' חברה הזכירה לי אותם, והחלטתי לשמוע וזה.. נו וכל השאר היסטוריה
כמה דיסקים שלהם יש לך? אממ לא הרבה.. אבל מספיק נכון שאת קונה ולא צורבת? משתדלת כמה שפחות |עומדתבפינהומתביישת|

הווו

המנקה הייתה ממש מפחידה
והיא כל שניה צרחה על שגב, מזל שהוא לא הבין XDD

Zohar yaaa

New member
בת-אל ../images/Emo13.gif

שלום לך ^^ אני זהר נעים להכיר יש לך חיות מחמד? את באיזשהי תנועת נוער? למה את לא באה ללמוד ברופין? (כמו חצי מכפר יונה) את אוהבת ספורט? מנגנת על משו? יש לך משקפיים?
אוהבת את ספר הג'ונגל?
אוהבת את טרזן?
אוהבת את מולאןן
?| קול| איזה כיתה את?
נכון שזה :
סמיילי ממכר? סלמאת'

../images/Emo13.gif

שלום לך ^^ אני זהר נעים להכיר אהלן :) יש לך חיות מחמד? אה הא פיצקה (כלבה) ופעם היה חתול בשם שולץ אבל הוא עזב ;[ את באיזשהי תנועת נוער? אה הא, צופים
למה את לא באה ללמוד ברופין? (כמו חצי מכפר יונה)נראה אולי שנה הבאה את לומדת ברופין?? O: את אוהבת ספורט? מאוד. מאוד. מאוד ( 8 שעות מינימום בשבוע) מנגנת על משו? גיטרה וקצתתתת פסנתר יש לך משקפיים? לא אוהבת את ספר הג'ונגל? מאוד
אוהבת את טרזן? פחות P: אוהבת את מולאןן ?
כןכןכןכןןכןכןכן מאוד D: איזה כיתה את? ט' נכון שזה : סמיילי ממכר? מאוד

Zohar yaaa

New member
הווו מולאן שליטה ../images/Emo99.gif

כן כן אני ברופין
ואם תעברי שנה הבאה, תהיי איתי בשכבה
איזה ספורט את עושה 8 שעות בשבוע?

../images/Emo11.gifבהחלט

אבל רוב הסיכויים שאני יעבור למעברות כי אני מגניבה
אממ שעתיים מהבצפר, עוד שעתיים מגמה עוד שעתיים כדורעף ועוד שעתיים אירובי מדרגה

למעלה