הקולקציה החדשה של מאק כאן!

blue eyes angel

New member
המלצה חמה חמה

אז ככה : אני פשוט מת על איי-ליינר מעושן שחור שעושים מצללית וזה סבבה טוב ויפה, החלטתי שאני רוצה להרחיב את אופקיי ולהתחיל להתנסות בנוזלי ... הזמנתי מחברת "ביוטי-קר" (שחלק אוהבים וחלק לא) איי-ליינר נוזלי בצורת טוש. ניסיתי אותו והוא לא זז !!!!! לא יוזל ... לא יורד ... שמתי אותו על היד, שפשפתי חזק ולא יורד, ניסיתי עם מים ולא יורד ... המלצה חמה על איי-ליינר פשוט תותחי בעלות של 8 ש"ח .... מגוחך (המחיר) אבל שווה. תהנו ...

../images/Emo41.gif מבצעי תחילת הקית בלוריאל! ../images/Emo41.gif

מוצרי הטיפוח לגוף דרמו אקספרטיז, בודי אקספריז וסולר אקספרטיז ב- 30% הנחה.
מוצרי עיצוב השיער אלנט וסטודיו ליין בהנחה של 30%.
כל מוצרי האיפור ב- 35% הנחה.
סדרת הגלוסים גלאם שיין במחיר של 49.99 שקלים.
הורוד עתיק שלהם פשוט יפיפה ומומלץ
בקניית שני מוצרים איפור ו/או טיפוח, תקבלו סט ספא ב- 19.99 שקלים (מחיר מקורי 104 שקלים).
בקניית שתי ערכות צבע לשיער, תקבלו במתנה תיק איפור הכולל לק, שפתון ומראה.
זוג שמפו אלביב ב - 25.99 שקלים.
מסיכות אלביב : 250 מ"ל ב- 29.99 שקלים ו-200 מ"ל ב- 24.99 שקלים המבצע יתקיים בין התאריכים 25/5/2006 - 8/6/2006 ברשת סופר-פארם בלבד.

tokit

New member
רוב האיליינרים הנוזליים לא יורדים

עם מים ושפשוף, ויש לי נסיון עם איזה אחד או שניים.. אישית, לא הייתי מסתכנת וקונה מוצר כל כך רגיש מחברה יחסית מפוקפקת.. זאת ועוד, לא הייתי נותנת לאף מאפר להתקרב אליי עם מוצר כזה.. אבל אם אתה מאושר, אז אחלה. תתחדש!!

ליבי לב

New member
הקולקציה החדשה של מאק כאן!

בהתחשב בעובדה שלאחרונה מספר קולקציות דילגו עלינו, שמחתי לראות ש- sun dressing לא ביטלה את הופעתה בישראל (בניגוד לריקי מרטין, קלי קלרקסון ועוד)
בשניה האחת שהיתה לי, הצצתי ונפגעתי. מאוד מצאה חן בעיני ה beauty powder ואני בונה על לחזור מחר ולרכוש אותה. היא נותנת מראה חיוני לפנים. כאילו הרגע עברו מסכת לחות. האיליינרים העמידים הצבעוניים יגיעו רק ביוני. חוץ מזה יותר מאוחר השבוע אמורה להגיע קולקציית הקיץ של דיור, ושם יש לי כמה דברים "לבדוק". א. הברונזרים ב. הסומק ברונזר שמורכב מארבעה צבעים, ג. חמישיית צלליות מאלפת בגוונים אביביים מדהימים. תמיד יש משהו חדש באופק ולמה לצפות...

tokit

New member
זו פודרה

שניתן לפזר על כל הפנים או רק באזורים אסטרטגים. היא פשוט מחייה את הפנים. מקסים!

1מטקה

New member
זה במהדורה מוגבלת או שזה מוצר שניתן

להשיג כל הזמן בחנות?

tokit

New member
הביוטי פאודר מוצר מדהים..

קניתי ואני מאוד מרוצה (את הכהה מבין השניים).. אגב, האיליינרים הצבעוניים חזרו לחנות, כי לא הצלחתי להוריד אותם. גם את הקולקציה של דיור ראיתי. היו דברים יפים, שום דבר שהייתי חייבת לקנות. אבל - ברונזרים זה לא אני..

ליבי לב

New member
ועמדת בפיתוי של הצלליות? את?

מהתמונות באתר שלהם התלהבתי מאוד מ"מיסטיק ג'ייד" ו"מון ריי". אבל למדתי כבר טוב טוב שעד שאני לא מנסה עלי א"א לדעת. הלוואי שאני לא אוהב אותן עלי, כי הן נורא יקרות. הביוטי פאודר הורודה מקסימה. דבר אחד מבאס אותי - שזה מוצר זמני, ואז אם אני "נקשרת" אליו א"א להשיגו יותר. זה בכלל החיסרון בקולקציות הזמניות. אבל, אולי עוד ישובו. בקולקציה של קתרין דנב ממש לא אהבתי את הגוונים של הביוטי פאודר. עכשיו הצליח להם. אני חייבת לציין ש"ביוטי פאודר" נשמע כמו שם שהבת שלי היתה ממציאה במשחק עם הבובות שלה, על משקל אבקת חלומות, אבקת פיות וכו'.

tokit

New member
כן, גם אני לא התלהבתי מהגוונים

בקולקציה של קתרין דנב, אבל הפעם הצליח להם. נראה לי שהמוצר הזה יחזיק לך המון זמן, ועד שהוא ייגמר כבר ייצאו דברים אחרים לשוק. לגבי הצלליות של דיור - דווקא אחד הזוגות מצא חן בעיניי יותר מהחמישיה. הצבעים של החמישיה יפים, אבל לא פרקטיים וקצת "רדומים". מה שעוד מצא חן בעיניי זו המעטפה הזו, אבל היא נורא יקרה והחלטתי לחשוב עליה במשך סוף השבוע. טרם נפלה החלטה..

lady h

New member
היא מיועדת לשימוש על כל הפנים?

אני רוצה לקנות פודרה של מאק (נמאס לי כבר מזו של גיורא) וחשבתי על הפודרה בתפזורת (סלקט משהו... קוראים לה). אז מה לדעתך כדאי?

tokit

New member
היא לכל הפנים, אבל היא צבעונית..

כך שאני מפזרת אותה רק על הלחיים, מצח, סנטר וכד', לא ממש על כל הפנים. היא בהחלט לא פודרה לקיבוע או ליצירת מראה מאט. אם את רוצה פודרה בתפזורת של MAC, יש או את ה-sheer או את ה-blot. הבלוט יותר שקופה ונותנת מראה ממש ממש מאט. השיר משפיעה מעט על הצבע של המייק אפ (ולכן צריך לקנות גוון בהיר מגוון המייק אפ) אבל המראה איתה יותר "חי".

lady h

New member
בקיצור לקנות את שתיהן../images/Emo6.gif

היא נשמעת כמו הסטרוב-קרם, אז מה ההבדל בינהם? והאם היא מתאימה לשימוש יומיומי?

למעלה