הקבוצה שלנו יוצאת לדרך

לימור111

New member
הקבוצה שלנו יוצאת לדרך

היום קיבלתי טלפון מהשירות ופגישה ראשונה נקבעה טנטטיבית לאמצע ינואר.

מיכל@ל

New member
אז זהו,שלא... ../images/Emo4.gif

הפגישה הראשונה אמורה היתה להיות בשלישי בדצמבר בשעה שלוש בצהריים [!!]למרות שהסיכום המוקדם היה שהפגישות תהיינה בערב [כפי שביקשתם]. למרות שהם ביקשו שאחת המשתתפות תתנדב לארח ,הם החליטו פתאום שאולי לא כדאי לעשות את זה מחוץ לשרות. העברתי את המסר שרוב האנשים ביקשו מפגש בשעות הערב מפני שלא נוח לעשות את זה באמצע היום והרכזת הבטיחה לחשוב על כך שוב ולתת לי תשובה. אם איכשהו אתם מצליחים להתארגן על ימי ראשון בשלוש,כתבו לי למייל ובמידה וכולכם תביעו הסכמה,אני אעביר את זה הלאה.

דיאנה*

New member
שלוש בצהריים !!!!! ???????? !!!!!!!

אני מבטיחה מחר בבוקר לשאול את פיצי אם היא מסכימה לחזור בימי ראשון לבד מן הגן הביתה. נו, באמת...

sibi

New member
גם אלי התקשרו

ואמרתי ששלוש זו שעה קשה - אבל אם אין ברירה... לי גם אמרו שאולי במרץ יתאפשר להעביר את זה לערב (אולי אז יהיה פחות מסוכן?) אבל שבינתיים חבל על הזמן עד אז.

מיכל@ל

New member
אני מציעה לכם

לדבר ישירות עם פועה שהיא רכזת הסדנאות או עם נילי שלף ולא עם המנחה מפני שלמרות שסוכם שהם יבדקו את זה שוב ,היא החליטה על דעת עצמה להודיע לכולם בכל זאת שזה אינו בר שינוי וזה כן. הסיכום הראשון היה שהסדנה תיערך בשעות הערב,יש מקום לערות את זה ,ואין סיבה שהיא תתעקש דוקא על שעות הצהרים בשעה שהשרות הביע הסכמה עקרונית לאפשרויות אחרות.

למעלה