הצצתי לי לתומי [ולשיעמומי]

הצצתי לי לתומי [ולשיעמומי]

בגפ"ס 18Z. לפרטים מדוייקים לא אתייחס [הוא נותן שם תצורות מעוותות להחריד], רק אומר שלפיו, משבוע הבא ועד קצה הטווח מערכת רודפת מערכת רודפת מערכת. ולפי מה שהבנתי זו מגמה דיי עקבית. נו.

אסף עטר

New member
נדיר נדיר נדיר

מעוד 114 שעות , דהיינו תחילת ינואר עד לסוף הטווח (ה12 לינואר) אין יום שאין עלינו כחול במפת המשקעים. אם זה מתממש נכסה את הגרעון של דצמבר.

אסף עטר

New member
נדיר נדיר נדיר

מעוד 114 שעות , דהיינו תחילת ינואר עד לסוף הטווח (ה12 לינואר) אין יום שאין עלינו כחול במפת המשקעים. אם זה מתממש נכסה את הגרעון של דצמבר.

KingofSnow

New member
תקווה לתוחלת חיים של יותר מיום ורבע

א.ע ==
,

../images/Emo127.gif../images/Emo10.gifכל כך התלהבתי הבוקר. עכשיו

פחות. יש דברים שאף פעם לא משתנים..

2 נקודות: ברקנל מצטרף לעסק, אבל

בעדינות. 2. איסי נותן בזמן הזה לחץ של יותר מ-1015 מ"ב באזורינו, ואילו ברקנל נותן לחץ של יותר מ-1020 מ"ב באזורינו. המשמעות: איסי אוהב יותר יהודים, ברקנל - כרגיל - שונא.

refael22

Member
חסרי אחריות שכמותכם../images/Emo46.gif

איך אתם נותנים למיסייה עטר להמשיך להשתולל בשירשור הזה?

KingofSnow

New member
סוף סוף מישהו התעורר?

כבר חודשים אני קול קורא במדבר בעניין הזה. במדבר- תרתי משמע.

Franz Biberkopf

New member
את זה אמרנו כבר מזמן

בקושי מגרדים ת'שלוש-מאות מילימיילעך מתחילת העונה

KingofSnow

New member
לא זוכר שהרשיתי לך לקרוא לעצמך

מייילעך עטר הוא מנחס כלל ארצי. לעומת זאת יש הסבר פיזיקלי פשוט לניחוס המקומי שמביא כיירעס. כשיורדת טיפה מענן, כח הכובד מושך אותה אנכית כלפי מטה. אבל אם כיירעס בסביבה, הרי מסתו העצומה יוצרת כבידה משלה המושכת את הטיפה כלפי כיירעס. אם שמתם לב, גם האיזורים שמצפון לכפר נייטער ( חדרה, פרדס חנה) וגם אלה שמדרום ( גוש דאנס) סובלים מבצורת קשה, ולא במקרה.

נראה הרבה יותר הגיוני

שהאוויר החם העוטף אותך תדיר פשוט מייבש כל טיפה בסביבה. אתהפשוטחייבלהימנע מצ'ולנטבתקופת החורף, כי כל גושדאנס סובל מכך

למעלה