הצעת נישואין-- דחוף דחוף

nuke105

New member
הצעת נישואין-- דחוף דחוף

שלום לבנות היקרות :)
בסופש הקרוב אני מתכנן להציע לחברה שלי נישואין :)

אני מתכנן לעשות ערב מהאגדות - ואשמח לתאר בפניכם את הרעיון - ואשמח להרחבות כיד הדימיון..
במוצאי שבת זה ערב פורים ולכן אנחנו "אמורים" ללכת למסיבה תחפושות.. שאנחנו מחופשים לנסיך ונסיכה או אלאדין ויסמין..

כאשר נצא למסיבה יחכה לנו מחוץ לבית המשרת (חבר שלבוש בהתאם) ויקבל את פנינו ויפנה אותנו לחצר שם הכל יאורגן מראש ויהיה מוכן לקראתנו.
ברגע שנגיע לגינה כל הגינה תואר באורות מיוחדים שברקע חבר אחר מנגן בגיטרה בשקט, ויש באמצע שולחן ערוך לתפארת :)
כשנשב המשרת יסביר לנסיך ולנסיכה על התוכנית האומנותית - מה התפריט להערב ומה התוכנית.. לאחר מכן, ליצן החצר (קוסם שאני שוכר את שירותיו) יבוא ויעשה להטוט כזה או אחר (10 דקות).
נאכל נצחק, ואז אני רוצה להקרין את סרטון שאני מכין מבעוד מועד עלינו. כמובן שבסוף הסרטון אכרע ברך .. :) בזמן הסרטון כל המשתתפים יעלמו להם ונשאר לבד בצורה רומנטית.. :)

אשמח לדעתכם ? אשמח לרעיונות כיצד לעשות את הערב מהפנט ואגדי..
כמו כן, אני מחפש תוכנה שניתן לעשות בה סרטון כזה או אחר עם שילוב של תמונות..וקוסם מומלץ :)
אשמח לעזרכתם!
תודה!

Bobbachka

New member
וואו! איזו השקעה...

מספר עצות שלי:
עשוי להיות קר למדי בחוץ, אז הייתי ממליצה לחשוב על אופציית חימום כלשהי- להעמיד באיזור מפזר חום/תנור או איזה כרבולית.

הרבה הרבה נרות תמיד עושים אווירה קסומה- ממליצה לקחת שקיות נייר למלא בחול/אדמה ולהניח בפנים נרות שבת פשוטים. כל המרבה, הרי זה משובח.

לגבי התוכנה- מדיה פלייר של windows יעשה את העבודה נפלא.

בעיני הקוסם מיותר... גם הוצאה כספית וגם ללא ערך מוסף. סתם מוסיף עוד סיבוכים להפקה וחבל.

ronitvas

New member
שאפו!

הייתי מחליטה קודם על התחפושת ויוצאת ממנה לעיצוב:
אלאדין - עיצוב יותר "ערבי" - בדים צבעוניים, עששיות, אפילו להחביא את הטבעת בתוך הקנקן - מי אמר ג'יני

נסיך ונסיכה - הייתי יותר מתמקדת גם על אגדה מסויימת או הולכת על זוג מלכותי ולוקחת מוטיבים משם.
אבל באופן כללי, העיצוב אמור להיות "מלכותי"
יותר
אני דווקא חושבת שהליצן יכול להיות נחמד

למעלה