הצעצוע החדש שלי

Papageno1791

New member
הצעצוע החדש שלי ../images/Emo13.gif

אתמול קיבלתי את הרולר החדש של Shimano יפן: Sephia 2500SDH (תמונה 1 ו-2). הוא מה-JDM או Japanese Domestic Market, שוק יפני המקומי, זה אומר ציוד בנוי ביפן בשביל היפנים. ב-2007 הרולר הזה לא יהיה באמריקה או בשוק אחר חוץ מיפן. בנוי עם הטכנולוגיה SR-3D (מכירים את הטכנולוגיה הזאת באמריקה ב-Stella FB series) וגוף ממגנזיום, ה-Sephia הוא הרולר הכי קל בגודל 2500. הוא מיוחד לדייג EGI (דייג סבידה וקלמארי), אבל הוא גם מיוחד לדייג Finesse בגלל ה-shallow spool שלו. בדקתי אותו בחכה UL שלי למים מלוחים: Megabass Shoreluck SL-68UL. למרות שהסט נירא יפה (תמונה 3) ויש לו balance בסדר, הרולר מאוד גדול לדייג UL, ובדיקת זריקות "יבשה" נתנה לי להבין שהרולר מכניס הרבה חיכוך בין החוט והטבעות של החכה בגלל השפולה גדולה. לכן הוא יעבוד עם ה-Megabass XOR SilverShadow SR-75ML (תמונה 4) לדייג עם דמויי סיליקון. מפריע לי איך נירא כחול עם אדום, אבל אין צבע אחר! כאשר יהיה לי זמן לבדיקה "רטובה" אני אספר לכם על הביצוע של הרולר. ____________________________________________ בשנת 2007 יש הרבה חדשות ב-JDM עם הרבה ציוד (חכות, רולרים, דמוים) עם הטכנולוגיה הכי מתקדמת. ברולרים ל-spinning, ה-Daiwa Steez מגיע לאמריקה ב-2007 ואפילו יהיה ב-Cabelas...רולר יקר, אבל לא JDM יותר. אבל ב-2007, בעוד כמה חודשים, יוצא Opus-1 של Evergreen (תמונה 5). עם הרבה עבודה מדויקת (כולל עבודת יד, תמונה 6 עד 9), הרולר הזה (בגודל 2000) יהיה ה-revelation של השנה (תמונה 10).

odedmaman

New member
יש לי רולר חוף אחר שלהם...

shimano power aero no. 8 אחלה של רולר, עם drag של 19kg. רולר חזק עם 5+1 מיסבים,s-concept ושפולה איכותית. אני מאד מרוצה ממנו. מופיע בקישור http://www.plat.co.jp/english/shimano/salt_reel/top.htm

Papageno1791

New member
עוד לא למכירה...

...הוא עדיין בפיתוח. אבל אני בתור לקנות אותו
הרולר הזה לא mass production, לכן צריכים להזמין מראש.

Papageno1791

New member
אתה יכול...

...אבל יוצא יותר יקר. אני מכיר 2 אנשים ביפן שיש להם חנויות לציוד דייג, ונותנים לי מחירים מיוחדים כי אני client שלהם מזמן.

odedmaman

New member
רולר יפה+ שאלה

שלום פפגנו, האם תוכל להסביר מדוע צריך ציוד מיוחד ל egging? סוג הדייג הזה מפותח ביפן ממה שראיתי,ותמיד תהיתי מדוע צריך בישבילו ציוד ייעודי? האם תוכל לפרט על סוג דייג זה? נ.ב שלחתי לך מסר...

למעלה