הצעה להישתתפות במחקר

• פותח הנושא pada
  • פורסם בתאריך

pada

New member
הצעה להישתתפות במחקר

שלום לכולם, שמי יקי פדן ואני מתמחה בפסיכולוגיה קלינית בשירותי הייעוץ לסטודנט בירושלים. במסגרת לימודי התואר השני אני עושה עבודת מחקר (תיזה) באוניברסיטת תל אביב העוסקת בהפרעה טורדנית כפייתית והפרעת פאניקה. לצורך המחקר אני זקוק למתנדבים בעלי הפרעה טורדנית כפייתית ונבדקים בעלי הפרעת פאניקה ולכן אני פונה אליכם פה בפורום. הסבר קצר על מערך המחקר: המחקר עוסק בעיבוד מידע חזותי ותגובה אליו, במסגרת מחקר הנערך באוניברסיטת תל אביב. החוקר האחראי למחקר הוא פרופ' ראובן דר (6408624 – 03). במסגרת המחקר תתבקשו למלא שאלונים ולבצע מטלות תפיסה חזותית. השאלונים יכללו שאלות הנוגעות למצבי רוח, ומטלת התפיסה החזותית תבוצע על גבי מחשב נייד. המפגש כולו עורך כארבעים וחמש דקות. המועד והמיקום של המפגש הנו בהתאם לנוחיותכם ויכול להיעשות בביתכם או בכל מקום אחר בזמן שנוח לכם. המפגש כולו ייערך כשעה במקרה של הפרעת פאניקה ויתוגמל ב 100 ₪. ושעה וחצי במקרה של הפרעה טורדנית כפייתית ויתוגמל ב 150 ₪. בסוף הניסוי יינתן הסבר מקיף של מבנה המחקר ומטרותיו. ברצוני להדגיש כי ההשתתפות היא אנונימית וכל מידע אישי יישאר חסוי. כמו כן ההשתתפות במחקר היא חופשית וניתן לפרוש ממהלך הניסוי בכל שלב. ייעודו של המחקר הוא לתרום להבנה של המנגנונים העומדים בייסוד ההפרעה הטורדנית כפייתית, ובסופו של דבר להקל על המצוקה הנובעת ממנה. על מנת לקחת חלק בניסוי יש לפנות ל: מעיין ווזנר 039219435 [email protected] יקי פדן 0547561860 [email protected] תודה עבור שיתוף הפעולה

למעלה