הצעה חדשה :

אפלולית

New member
הצעה חדשה :

אנשים שירשור חדש של סרטים וסדרות שהכי אהבתם תבחרו 5 סרטים ו-2 סדרות האהובות ביותר שלי : סרטים : אבולוציה גלדיאטור פגוש את ההורים שובי אליי תיקים באפלה והסדרות : תיקים באפלה ופסיפקטר תשרשרו אנשימים :))

פיית

New member
אוקי הנה שלי

סרטים מעודדות צמודות. קרוסרודס, קטע מהסרטים, עד כאן וסקובי דו אבל יש לי עוד הרבה אבל אלה ההכי הכי שלי... וסדרות באפי ודוסון

iKilledKenny

New member
חלק מהבחירות שלי אולי יראו מוזרות

סרטים: אמריקן פסיכו מטרולנד *אוקי שני הסרטים הנ"ל הם בכיכובו של כריסטיאן בייל וכבר ציינתי שאני אוהבת אותו מאוד וזה באמת אחלה סרטים כי יש שם שחקנים טובים בכלל. למשל במטרולנד משחקת גם אמילי ווטסון ובאמריקן פסיכו משחקת ריס וית´רספון ואני חושבת ששתיהן שחקניות מעולות. החוש השישי דוגמה קלולס סדרות: אי אר- כבר אמרתי שאני מכורה? בנות גילמור- אין לי מושג למה האמתי אני פשוט ראיתי פרק אחד ואני לא יכולה להפסיק

Lizz

New member
חייבים שבעה?

הסרט שהכי חשוב לי באופן כללי זה "המבוך". הסרט שהכי נמצא בראש מעייני כרגע זה "סורוריטי בויז". הסדרות שאני אוהבת (או קוראת את הפיק שלהן)... באפי, אנג´ל, אקס פיילס, סמולוויל, פעם גנב, ועוד המון המון שאני לא זוכרת כרגע.

T LaDy

New member
הנה שלי:

סרטים (יש מלא אבל אלה הכי אהבתי): 1.פרל הארבור 2.ראיון ע ערפד 3.לא רק בלונדינית 4.ארמגדון 5.אוייב המדינה סדרות: 1.איאר (אני מכורה קשות לסדרה הזאת) 2.חברים

Dawson girl

New member
שלי.....

סרטים: 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך יש לה את זה לא רק בלונדינית מה נשים רוצות אף פעם לא התנשקה (מה??? אז תהרגו אותי.... אני מתה על סרטי נעורים..) סדרות: (אני לא יכולה שתיים! זה מעט מדי! סליחה באמת....) דוסון קריק בנות גילמור חברים מכושפות סברינה ביייי נמש

מיצי007

New member
הסרטים שלי

אני רק אגיב פה שלי אישית אין מושג מהם כל הסרטים האהובים שלי וקשה לי לבחור רק 5 וזה בנוגע גם לסדרות... יש כמה וכמה שאני פשוט לא בטוחה... אבל אל תתנו לי להפריע לכם.

NetGangsta

New member
Here is mine!

פעם ראשונה שאני נכנס לכאן וזה נראה אחלה פורום! אז רציתם קודם כל חמישה סרטים: 1. מטריקס - Matrix 2. גלדיאטור - Gladiator 3. ללכת על הכל - The Whole Nine Yards 4. פגוש את ההורים - Meet The Parents 5. מת לצעוק - Scary Movie ושתי סדרות? בואו נראה... 1. מחוץ לחוק - Renegade 2. כוח מיוחד - S.O.F

Buffy1

New member
אז ככה

סרטים: וואוו. זה ממש קשה! יש המון סרטים שאני אוהבת, אז אני אכתוב את מה שעולה לי לראש: אישה יפה פרל הרבור מולאן רוז´ האחרים (ניקול קידמן שחקנית מעולה) אמלי סדרות: 2 סדרות אהובות? אין קל מזה! באפי ואנג´ל!

מתן ב

New member
שלי... (זה קשה ממש!!!)

אוקיי, סרטים: 1) ארמגדון. 2) שבעה חטאים. 3) מטריקס. 4) ספיידרמן (אני אוהבת, אם אתם לא, חבל!) 5) פגוש את ההורים ולא רק בלונדינית, נכנסים ביחד... תוכניות: 1) חברים. 2) מכושפות. 3) הכי גאים שיש (תוכנית מעולה דרך-אגב, אתם חושבים שזה סוטה, אני יודעת אבל זה לא ממש!). 4) בנות-גילמור. 5) קטנטנות (שטוח, מה לעשות!) נ.ב קטנים...: הסרטים זה לא לפי סדר שאהבתי, סתם הכנסתי חמש (שש למעשה אבל מי סופר...) לרשימה. התוכניות מצד שני, כל-כך לפי הסדר! חברים היא תוכנית שולטת (קומדיה) ומכושפות היא תוכנית שולטת (דרמה...)! ועוד נ.ב קטן...: עשיתי מלא סוגריים בהודעה הזאת, מעניין...

מיצי007

New member
גם אני אהבתי ספיידרמן

אבל הוא לא אחד מהטופ ליסט שלי... טובי אור נוט טובי? טיהי

jimcarrey

New member
10 הסרטים הכי אהובים עלי

הם הגרין מייל ארמון של סורגים המסכה איש על הירח לב אמיץ שרק גלדיאטור המופע של טרומן יומנה של ג´ונס אייס ונטורה 2

מתן ב

New member
שכחתי!!!

משחקי פיתוי! סרט חזק מכל הבחינות! אני מתה עליו!!!

twigy

New member
הסרטים שלי

פייט קלאב מאטריקס אמריקה X ארמגדון נערה מתה

~*~gaL

New member
קשה...

אבל...אני יכולה להגיד פורסט גאמפ והמספריים של אדוארד.. הם כנראה יותר מכולם.. סדרות? אי. אר. במיוחד ו.. אההה... עוד הרבה..

the sofa city

New member
זה ממש ממש קשה!

אבל: (זה רק קומדיות אבל יש עוד מלא!) 1. ג´יי ובוב מכים שנית +דוגמה +עכברי הקניונים (זה נחשב כי כולם של קוויון סמית´!!!) 2. שטן על הזמן 3.זולינדר 4.לא יכולים להתאפק 5. 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך סדרות: 1. בנות גילמור 2. סברינה===> זה חוזר לערוץ שלוש :) 3. מכושפות===> גם זה!

mandy

New member
../images/Emo24.gifהבחירות שלי!!!

הסרטים האהובים עלי...
מארגנת החתונות
איזו מין שוטרת
סינדרלה (עם ברנדי וויטני יוסטון- לא הרבה מכירים...) יש עוד סרטים אבל אני לא זוכרת את כולם עכשיו...
ויש יותר סדרות שאני אוהבת- אין מה לעשות! הסדרות האהובות עלי...
מזל תאומות
צעירים חסרי מנוח
של מי השורה הזאת בכלל
בוורלי הילס 90210 (אבל אין לי יס!!)
הנסיך המדליק מבל אייר ובעצם כמעט כל הקומדיות בערוץ 3!

ShaguaR

New member
אני פשוט לא מאמין!

איך יכול להיות שאנשים בוחרים את קרוסרודס ומארגנת חתונות וכאלה שטויות כסרטים האהובים ביותר??? זה רק מוכיח כמה שאיך אנשים לא יודעים להעריך סרטים! טוב אז הסרטי םשלי- 1) שר הטבעות. 2) גלדיאטור. 3) סדרת מלחמת הכוכבים. 4) מטריקס. 5) פייט קלאב. וסדרות: לא רואה כמעט סדרות בקביעות....

mandy

New member
שאגואר חביב...

בשבילך "מארגנת החתונות" זה שטויות, ובשבילי "מאטריקס" וחבריו המדע בידיוניים זה שטויות. אתה "מעריך" סרטים לא אמיתיים, חסרי כל קמצוץ של מציאות ואתה קורא לסרט "מארגנת החתונות" שטויות???

למעלה