הצל שבלב

• פותח הנושא mirco
  • פורסם בתאריך

mirco

New member
הצל שבלב

אחד לאחד נעמו שם בצד מאות ואולי אלפים קטנים וגדולים צהובים, ירוקים לכולם מכנה משותף כל אחד שם נשא מטען רב עוצמה שיכול לפוצץ תמדינה וכולם תוססים על ההדק לוחצים והורסים כל מחשול בדרכם מאהבה לשנאה נשארים בפינה ושולחים מטענם לחלל לא מדובר פה במחבל מתאבד אלא ברגשות שהיו ואינם

Mamoosha

New member
מיקרו...

נהניתי לקרוא, ואני חושבת שלשיר פוטנציאל גדול... נראה לי שצריך לעבד אותו קצת יותר: לפסק במקומות הדרושים ןלתקן שגיאות כתיב פה ושם (מחשול צ"ל מכשול, למשל) אגב, "נעמו שם בצד" - מהי בדיוק הכוונה? ממושה

mirco

New member
ממושה

תודה על התיקונים והתגובה המהירה נעמו= נעמדו המשך יום קסום

קסנדרה*

New member
מירקו יצירה טובה

אחד לאחד נעמו שם בצד מאות ואולי אלפים קטנים וגדולים צהובים, ירוקים לכולם מכנה משותף כל אחד שם נשא מטען רב עוצמה שיכול לפוצץ תמדינה וכולם תוססים על ההדק לוחצים והורסים כל מחשול בדרכם * צ"ל מכשול מאהבה לשנאה נשארים בפינה ושולחים מטענם לחלל לא מדובר פה במחבל מתאבד * לדעתי שורה מיותרת ומסבירה את הרעיון *1 אלא ברגשות שהיו ואינם *1 - לדעתי הקורא צריך לחשוב לבד ולהגיע לרעיון ו/או לקחת את זה לאן שהוא מרגיש. הסבר בגוף הרעיון מוריד קצת. הכתיבה טובה. קסנדרה

mirco

New member
נעמו=נעמדו

לפעמים יש לי דסלקציה קלה ואני שוכח אותיות
בכל אופן תודה לכל מי שקורא ובמיוחד לכם שמבקרים ורושמים תגובות אני מאד נהנה לקרוא אותם. *אם יש ליקום מטרה חשובה יותר מאשר לשכב עם אשה שאתה אוהב ולעשות תינוק בעזרת הבריאה, מעולם לא שמעתי עליה*

קסנדרה*

New member
מירקו אפילו לא שמתי לב למילה נעמו

קראתי והיה ברור לי שנעמדו לפי ההמשך
קסנדרה

למעלה