הצליח לי, איזה כייף. עשיתי חלה

odeia

New member
הצליח לי, איזה כייף. עשיתי חלה

שפורסמה ע"י מישהו אלמוני, בתוכנה היא נקראת חלה קצת אחרת. יצאה מעולה, עשיתי 3 חלות קטנות, אחת כבר חוסלה. מאו ממליצה עליה, מפרסמת אותה בהודעה הבאה. אני

odeia

New member
חלה קצת אחרת

מתכון: חלה - קצת אחרת רכיבים: 25 גרם שמרים טריים או 1 כף שמרים יבשים 1/4 כוס מים פושרים 1 כפית סוכר 1 כף שמן 1 כפית סוכר 1 ביצה או 2 חלמונים 1/2 ק"ג קמח לבן רגיל 3/4 כוס מים פושרים או חלב (מתכון חלבי או לא) 1 כפית מלח אופן הכנה: לערבב, להמיס את השמרים 1/4 כוס מים והסוכר ולהתפיח כ - 10 דקות לערבב ולהוסיף את תערובת השמרים ללא המלח. לאחר הלישה הראשונית להוסיף את המלח ולהמשיך ללוש לבצק גמיש וחלק. לאחר התפחת הבצק בפעם הראשונה, יש ללוש את הבצק שנית ולחלק אותו ל - 3 חלקים שווים. מוסיפים לחלק אחד 2 כפות פפריקה מתוקה מוסיפים לחלק שני 3 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה דק. ולשלישי לא מוסיפים. לעצב כל חלק לגליל מאורך בקוטר 4 ס"מ ובאורך 30 ס"מ, ולקלוע צמה מכל החלקים. מורחים בחלמון ביצה טרוף וזורים פרג או שומשום מניחים לתפיחה סופית עד להכפלת הנפח ואופים בתנור שחומם מראש לחום גבוה עד להשחמה יפה או עד שנשמע צליל עמום בהקשה על החלה. הערות: מהבצק ניתן להכין גם לחמניות מקור המתכון: הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

שלגונית

New member
שלום אודיה

ראיתי את מתכון החלה שלך ומצאה חן בעיני אבל רציתי לשאול אותך: באופן ההכנה רשום להוסיף את הפפריקה והפטרוזיליה, האם גם את הוספת להם את התבלינים האלה? איך יצא הטעם אם כן? או שמא פשוט התעלמת מהתבלינים והכנת את החלות "ריקות"? תודה מראש על תשובתך

odeia

New member
עשיתי את החלה פשוטה ולבנה, רק עשיתי

3 קטנות במקום אחת גדולה. שוות נסיון

droli

New member
הי אורנה, אם אני לא טועה זה פורסם

באיזה שהוא עיתון.

odeia

New member
מתוקונת, שיפורסם בכל העולם מצידי

הן מצליחות והן מעולות, תנסי גם את