הצילללווווווווווו

• פותח הנושא hkorn
  • פורסם בתאריך

hkorn

New member
הצילללווווווווווו

שלום לכולם, אני צריך עזרה , אני מתוכנן להיות בלאס וגאס סוף שבוע הבא (6-8.4.05 ) יש משחק של מכבי ואני מחפש מקום לצפות בו בוגאס )ב-7.4 יום שבת בצהריים ) משהו יכול לעזור לי בזה? :) תודה רבה מראש

גבירותי

זה השותף שלי (והוא שווה מליונים!) אני מציעה לכן לשלוח לו מסרים לדייטים...

Yaniv-DC

New member
בכל מקום שיש NBATV

תוכל לצפות במשחק, זאת במידה ואתה לא מוצא אחד מ-11 אלף הישראלים בוגאס עם הערוץ הישראליכס.

saritoosh22

New member
יניב, אתה בטוח? כי בדקתי בלוח

שידורים ולא מופיע ציון של המשחק.

Yaniv-DC

New member
אני לא ראיתי אף פעם שום התייחסות

לשידור של מעבר ליומיים מראש. בשנה שעברה זה הופיע יום לפני.

saritoosh22

New member
אדון קורן, נפתרה הבעיה

יש NBATV בבית, אז יאללה כבר ארזתם?

mishi79

New member
הייתי עוזרת אבל

בקושי את הערוצים המקומיים יש לי... מצטערת.

mishi79

New member
לא יודעת מה לומר...

לא ממש מרשים הערוץ הזה
יוצא לי לראות אצל אחרים מדי פעם ואח"כ שבועיים לא יוצא לי הג'ינגל של ההוא מפלורידה מהראש 1800 we do לא... חוץ מזה ששמעתי שעכשיו יש ארץ נהדרת בישראלי וזה חבל לי לפספס, אבל עדיין יש את זה באינטרנט וגם מקליטים לי בארץ אז זה לא כ"כ נורא...

hkorn

New member
מה, עצרת לקניות? ../images/Emo100.gif

לא ידעתי שהדרך וגאס --> LA זה יותר משבועיים. ואללה אני צריך להיות בוגאס סוף שבוע, אולי אני צריך לצאת כבר עכשיו?

kit k@t

New member
נו סתם,

לא הצלחתי לעבוד עליך.... אפשר לשחק עם ה GPS שלך?
קאט

hkorn

New member
Hell NO!!!! ../images/Emo67.gif

תתרחקי מה-GPS שלי, הוא עוד מתאושש מהפעם האחרונה ששיחקת בו (ולמי שחושב שיש פה איזשהוא רמזים למשהוא שהוא לא ה GPS שלי אז מדובר באמת! על ה GPS שלי)

יובית

New member
תיראה.........(בגלל הילה)

יש לי את הערוץ הישראלי, ובשבת אנחנו בבית. אז אם אתה רוצה לצעוק יחד עם בעלי, אז אתה מוזמן. (לא לשכוח גרעיני עפולה).

hkorn

New member
WOW , תודה לכולכם

תודה תודה תודה. אבל!! אם זה רק בגלל הילה אז....אני אוהב להיות בזכות עצמי , לא בגלל (אם הבנת למה אני מתכוון). בכל אופן, תבררי עם בעלך אם זה באמת ביום שבת , אני כבר מבולבל לגמרי לגבי התאריכים. נשמח לבוא (PARTY OF 4 אז תקחי בחשבון ). אם היא תתנהג יפה אז גם אביא את הילה (כלול ב 4)

למעלה