הצילו!!!!!!

בשרטי

New member
הצילו!!!!!!

פאי פאקן.... הבסיס מעולה,המלית לא נראת טוב.. מה שעשיתי זה: למלית: 45 גר חמאה מומסת 3 חלמונים 1 ביצה כף ליקר כפית וניל 2/3 כוס סוכר חום כוס ורבע סירופ מיפל. *הקצפתי ושפחתי על האגוזים,אפיתי כ 45 דק' וזה מה שיצא. אני בטוח שזה טעים,אבל זה לא נראה משהו. אני צריך "זיגוג" שיציל לי את המצב. תודה!
 

bali

New member
מנהל
אפשר להכין סירופ סוכר ולמרוח עם

מברשת סירופ סוכר: 1 כוס סוכר 1 כוס מים לבשל בסיר קטן, ולערבב עם שהסוכר נמס. אח"כ להשאיר את הסירופ שירתח, ועוד כמה דקות עד שמסמיך. בשלב זה לא מערבבים, רק בודקים מדי פעם עם כף את הסמיכות. הסירופ סמיך כאשר הוא נוזל מהכף בזרם אחד ולא בטיפות. (בערך 5-10 דקות רתיחה) לקרר את הסירופ קצת ולמרוח בעזרת מברשת על העוגה. הסירופ ייתן ברק.
 

bali

New member
מנהל
למה שיתגבש?

הוא סמיך, הוא נותן ציפוי טוב, וחבל שיהיה במרקם ג'לי... אבל אם את ממש רוצה, אז כן, להמיס קצת ג'לטין במעט מהסירופ ולערבב חזרה לתוך הסירופ, אבל כשהוא מספיק נוזלי.
 

bali

New member
מנהל
עוד אופציה היא להמיס קצת ריבה

במעט מים ולמרוח על העוגה. קחי בחשבון שהציפוי גם בריבה וגם בסירופ סוכר יוסיף לפאי מתיקות, אז לא להגזים.
 

bali

New member
מנהל
אויש סליחה, אתה בן ../images/Emo9.gif אז שנה הכל

ללשון זכר
 

חדרתית

New member
תלוי מה את רוצה לקבל כתוצאה

אם את רוצה שהפאי שלך יראה כמו עוגות קריש פירות אז תכיני עם ג'לטין. אם את רוצה שהמלית תהיה מבריקה תברישי בסירופ סוכר. אני לא הייתי נוגעת בעוגה עם ג'לטין.
 
למעלה