הצילו..

shirley84

New member
הצילו..

סיימתי היום טיפול בן 10 מפגשים + פגישות הכרות אצל הקב"ן שלי.. הוא אמר לי בפגישה לפני האחרונה שהיתה היום, אחרי שאמרתי לו שאני חוששת מאד מהסוף, שאני יכולה להמשיך פסיכותרפיה, וכשאמרתי בברור שאני לא בטוחה שאני אוכל לעשות את זה, הוא אמר לי למה לא? זה על חשבון הצבא... הוא עשה אותי מאושרת מאד ואן ירדה לי מהלב. היופ לפגישה האחרונה באתי בטוחה וללא חחש, כי ידעתי שאני הולכת להמשיך בטיפולים, אני ממש צריכה אותם.. אבל לפתע הוא התחיל לדבר ולהראות לי טופס שהמשך הטיפול באופן פרטי הוא על זמני הפרטי ובמימוני! כל כך נפגעתי מזה שבטחתי בו ותליתי בו תקוות, אך אלה נגוזו במהרה, כל כך הייתי מאוכזבת וכעסתי עליו גם שפשוט החלטתי ללכת ולהגיד שלום. האם באמת הצבא לא יכול לשלוח לי אותי להמשך טיפול אצל קב"ן אחר או אצל אותו קב"ן? הטיפולים מאד נדרשים לי ואין באפשרותי לממן לי טיפולים באופן פרטי מאחר ולי יש משכורת שמספיקה בקושי לטיפול אחד בחודש, ההורים שלי לא עובדים.. מה עושים?

גרא.

New member
shirley84,אני כמעט בטוח שהקב"ן

טעה, אלא אם כן יש הוראות חדשות בצבא המגבילות את מספר הפגישות. כל עוד את חיילת, אינך רשאית לקבל טיפול פסיכולוגי או רפואי אזרחי. וכל טיפול כזה הוא חייב להיות בתוך הצבא,ובמימונו.לכן במידה והקב"ן מסרב להמשיך לטפל בך, את יכולה לפנות לקצינת ת"ש,או למפקד/ת הישיר/ה שלך בתלונה על התנהגותו של הקב"ן ובבקשה להמשך הטיפול.

למעלה