הצילו!!

איילפ

New member
הצילו!!

יש נערה אחת, כל כך מדהימה יופיה מרטיט אותי בכל פסיעה שלה אני מאוהב בה בטירוף, כבר שלוש שנים אך אני לא יודע מה לעשות, אני מפחד מסירובים אני מפחד שהחלום שלי, להיות איתה, יתנפץ כך ברגע אם אני אשמע את המילה "לא", מפיה, זה יהיה פגע שערה הגולש, יופיו אינסופי וקולה המתוק, פשוט מופתי כל נשימה שלה אני מרגיש כי אני חי מחדש ואני לא מפסיק לחשוב, אם נהיה יחד, איזה מרגש... היא כל מה שאי פעם חיפשתי בנערה כל יופי העולם, מתרכז אצלה... כל דבר אצלה, אותי מושך ואפילו אי שלמותה, פשוט יופי כורך... עוד מעט נגמרת השנה, האם לפנות אליה? מילה אחת שלה, פנטזיה מתגשמת, או גיהנום קורע... HELP!

ת ו מ ו ש

New member
כתוב לה במכתב, את מה שכתבת לנו :)

סמוך עלי. זה יעשה את הטריק. או שפשוט תלך אליה ותספר לה את כל הסיפור אוווו שאתה יכול פשוט להציע לה לצאת איתך אני בעד המכתב זה ממש מדהים מה שכתבת זה יכבוש את ליבה :)

איילפ

New member
יותר מסובך..

אני מכיר אותה כבר כמעט שלוש שנים, ואפשר להגיד שאנחנו ידידים בינוניים-טובים. מכתב כזה פשוט יהיה מוזר! (אני לא רוצה שהיא תחשוב אותי לאיזה חייזר...) בד"כ אני לא כותב בחרוזים
חח..

ת י ל ת ן

New member
אבל המצב לא יכול להימשך

כמו שהוא כרגע, אז אולי זה יהיה מוזר ואולי היא תחשוב אותך לחייזר ואולי תראה כי החלום הלך ולא יחזור ואולי לא יהיה שום דבר שיעזור אבל אולי פתאום תמצאו את האור?? טוב די עם החרוזים אבל נראה לי הבנת את הכוונה, כדאי לך לנסות אם אתה כ"כ אוהב אותה!

chupchikit

New member
לך על זה!

אם אתה אוהב אותה כבר שלוש שנים הגיע הזמן שיקרה משו. או כן או לא! ככה תוכל להמשיך עם החיים ולא להתקע..... עצה שלי. תכתוב לה מה שכתבת כאן! זה מדהים!!!!!!1

KEiN

New member
אני מכיר בדיוק...

ככה גם אני... אני רוצה לפנות אליה, אז אם יש לך את האומץ... לך אליה! (זאת העצה שלי)

morethanwords

New member
אני חושבת.....

שאתה צריך להתקרב אליה לאט אבל בטוח... מכתב זה ילדותי ובהחלט מרתיע. אמרתם שאתם ידידים?! מצוין, נקודת פתיחה טובה מזו אין, עכשיו תתחיל לרמוז ולהתנהג כמי שמעוניין ביותר. בהצלחה!

איילפ

New member
אוףףףף

זה כל כך משגע! למה הטבע יצר דבר כה מושלם, ללא רבב. רק הריח משגע, אוי הריח שלה... כל פעם שאני מביא לה נשיקה על הלחי אני משתגע
אולי זה כימיה, אולי זה פסיכולוגיה, אבל מעל לכל זו אהבה. אהבה, טירוף, עילוי חושים מהסוג שקוראים עליו רק בספרים... מה שהיא עושה, זה מדהים. הלב שלי שר, פועם במילים. אני לא יכול להפסיק לחשוב עליה. מכף רגל עד ראש, היא מושלמת, בשבילי שער קורן כשמש, יפה, מראה פשוט מתנה..

גלעד 4

New member
אתה מתחיל לגרום לי להזיל ריר

אם אתה לא תעשה משו אני יעשה אז כדי שתלך על זה לפני שיהיה מאור מידי, אני נותן לך יתרון ומאפשר לך לדבר איתה לפניי

NItzan b

New member
תדבר איתה כבר....

אני יודע על מה אתה מדבר.... אתה חייב להתגבר על הפחדים והחששות.... ופשוט להגיד לה מה אתה מרגיש.... אם לא תעשה את זה אתה תישאר תקוע אליה ולא תוכל לעבור הלאה גם אם תרצה.... בקיצור תשאל אותה אם היא רוצה לצא איתך או משהו כזה ותראה מה יקרה אני בטוח שזה ילך לך... תספר לי מה קרה...... שיהיה לך בהצלחה

N i c o l e

New member
אתה יכול להמשיך להשאיר אותה כפנטזיה

או פשוט ללכת אליה ולדבר איתה....מה יש לך להפסיד, אם היא תגיד "לא" בכל אופן לא היית משיג אותה (אם לא היית נגש אליה בכלל) ואם היא תגיד כן, הרווחת... תפנה אליה...מה אתה יודע? אולי עוד יצא מזה משהו...

אתה בונה מערכת ציפיות בלתי אפשרית,

אולי זה סתם בשביל הפורום, אבל זה משפיע גם עלייך פסיכולוגית (לפחות לדעתי). גם אם היא תסכים לצאת איתך זו גישה לא בריאה - לבוא מגישה של נחיתות לקשר. היא אנושית, כמוני וכמוך, גם היא רוצה לאהוב להיות נאהבת, אל תשכח.

למעלה