הצילו?

• פותח הנושא deena
  • פורסם בתאריך

גילה37

New member
השקט סוף סוף כתבת לנו

אין שום בעיה עם מה שכתבת ואנחנו לעולם לא מגבילים דיעות של אחרים אלה מונעים העלבות וניבולי פה , זכותך לחשוב את מה שכתבת וזה לגיטימי בהחלט , אני טוענת שלפני שעושים דיאטה צריך לתת לילדה תחושה שהיא בסדר , ולא שהיא חריגה ולא שיש בה משהו מוזר כי מגיל כזה היא מתחילה עם המודעות הנמוכה שלה והיא כל הזמן תרגיש שהיא לא בסדר ואם ימצאו לה בפוקס בגדים צעירים וגדולים והיא תרגיש "אין" כמו החברה אז בעית הדיאטה תגיע מעצמה ללא לחץ וללא בעיות חברתיות זה יהיה חלק ממנה .. בהחלט שווה להיועץ עם דיאטנית לפני שמגיעים אליה עם הילדה , אני לא פסיכולוגית ולא מתימרת להיות אני פשוט אמא נ ה ד ר ת וזה בלשון המעטה .. אפשר לגורר אותה להליכה רגלית באמתלה שזה יהיה כייף שרק את אוני נלך לבד .. או משהו כזה והקילוגרמים ישרו מעצמם לא צריך לעשות מזה סיפור כל כך גדול כי בסופו של הדבר הילדה תרזה אבל תישאר חריגה בראש להרבה זמן גילה מקווה שתרמתי מעט לשיחה הזו

רוז בת 37

New member
דנה יקרה

בשל "מצוקת" מידותי בקטנותי אימי פשוט תפרה לי בגדים אצל תופרת מוסמכת כמו כן יש אפשרות להכנס לחניות למידות גדולות כמו מתוקה ברחוב רמב"ם שבנחלת בנימין בת"א אולי היא תוכל לסייע לך מקווה שהייתי לעזר

דיינה.....מותר לדעת ....

כמה הילדה שוקלת? אגב, גם בפוקס קידס...יש עד מידות 24 ויותר......וילדה בגיל 8 שלא מלאה מידי לובשת בדרך כלל מידה 14 אז תבדקי...... בכל אופן....טיפ קטן וקבלי זאת בנעימות.... ילדה בגיל 8 עוד אפשר לחנך לתזונה נכונה.....לספורט טוב..... זה הזמן ולא לעשות את הטעויות שעשו למשל איתי....שנתנו לי תמיד כל מה שרציתי....בכל מקרה....לעזרה...תמיד יש בקופות החולים באופן מקצועי.. וכאמא...בטוחני שתעשי הכי טוב לילדתך. עד כאן.....ויום נפלא מקסימושששששש

deena

New member
זה דינה.....

ונדמה לי בערך 40 קילו אבל אני לא בטוחה. ומידות משתנות בהתאם ליצרן - זה יכול לנוע בין 14 ל 16 ל 18 שלא לדבר על מידות אמריקאיות שזה בדרך כלל מה שהיא לובשת - בגדים שההורים שלי מביאים לה מחו´´ל. ואל תדאגי, אני לא נותנת לה כל דבר שהיא רוצה - אני אמא יחסית קשוחה. לא מדובר באוכל שהיא מקבלת בבית שלי.הסיפור מסובך וארוך. והאמת? לגבי ספורט - אילו היה לי את המוטיבציה לעשות ספורט איתה - הייתי מרזה בעצמי.....

סליחה דינה ולא דיינה...

חשבתי שדינה רושמים עם E אחד...נו מילא. כן...זה די הרבה לגילה....אבל הנה....אולי את תכניסי לי מוטיבציה אני רואה שאת מאוד דואגת לה...קדימה..עכשיו יש מזג אויר נהדר...תעשו לכם "כאילו" תחרויות...הליכה וכאלה.... יש לי אחיינית בגילה....שהיא ממש לא שמנה אבל אם היא מעלה קילו ישר רואים בבטן....והיא אוהבת לרקוד....היא ישר מתחילה ספורט... תעשי לה מין תוכנית תרגילים כזאת תתלי לה על המקרר....10 שכיבות שמיכה..והכללללל בכייף שיהיה. קפיצה על חבל....הליכה מהירה....קפיצות.....כל מיני כאלה שלא רציניים ויצחיקו אותה...ומצד שני גם יועילו. אני מבינה שמדובר בסיפור שגרם להשמנה.....וזה קורה וזה בסדר כי היא לא היחידה...אני מכירה הרבה .... והנה...הזדמנות שאם וביתה....גם יעשו ביחד ספורט גם ירזו ביחד וגם הגיבוש בינכן יגדל. בהצלחה יקירתי ולשאלות או לייעוץ...אני אשמח לנסות לסייע. מקסימושששששששש

א ו ר1

New member
דינה

יש חוגים ממש טובים לילדים שהם גם כייפים מעבר לפעילות הפיזית, אולי תלכו יחד לבחור חוג נחמד בשבילה.

גילה37

New member
עדיין לא קראתי את כל התגובות אבל...

הבעיה הזו היא בעיה מוכרת ולא רק אצל ילדים שמנים .. הבת שלי כשהיתה בת 10-14 אף פעם לא מצאתי לה בגדים והיא היתה ילדה רזה מאוד אפילו . כי האופנה היתה של גדולות והיא היתה רזה מידי והתאים לה רק בגדים של ילדות וכך היתה לי בעיה נוראית כי מצד אחד היא היתה גדולה ומצד שני לא עלו עליה בגדים של נערות .. בכלל בארץ אין מושג כזה נערות הבגדים הכי קטנים מתחילים ממידה S וילדה בת 14-16 לא יכולה ללבוש בגד כזה אם היא רזה מידי .. אז לעיניינך כל בגד יתאים לה העיקר שאל תתני לה תחושה שהיא ילדה שמנה ששום דבר לא מוצאים לה כי היא שמנה , זה מוריד לה מהביטחון העצמי שלה , זה שאין בגדים למידה שלה זו בעיה חברתית ולא כי היא ילדה שמנה , אני מקווה בשבילך שזה מה שאת מקרינה לה ..... בהצלחה ..
תשעה חודשים סחבת אותה ברחמך ואולי סבלת או היה לך קשה ומעיק אז לא תתאמצי למצוא לה בגדים??? אני הייתי הופכת עולמות בשביל בגדים אל תתיאשי הבעיה שלך קטנה קטנה מאוד

למעלה