הצילו
כאב גרון

shlomitit

New member
הצילו../images/Emo70.gif כאב גרון ../images/Emo67.gif

קמתי בבוקר עם כאב גרון נוראי. עכשיו אחרי שנת צהריים הוא רק התגבר. שתיתי תה והזעתי כמו מטורפת אבל זה לא עזר. נדמה לי שיש לי רק פרופולנטום בבית - אלא אם כן אתחיל לטפס על כיסאות ולבדוק מה יש בארונות - אבל זה מותר? ומה עם כל מיני קלגרונים למיניהם?

yberry

New member
אם זה רק כאב גרון

רוניות של הדס הן בסדר, וממש טוב פשוט לקחת כפית דבש ולבלוע אותה ככה.

נועה 612

New member
לי היתה דלקת גרון שבוע שעבר

והלכתי לרופא. כל מה שהיא נתנה לי זה תה עם לימון . היא אמרה שאסור כל הקלגרון וכו ואין מה לעשות. חכן אני מאחלת לך שתמוחי ותבריאי מהר

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif HELP ../images/Emo41.gif כאב גרון

האם מותר לקחת סטרפסילס בהריון? קראתי את התגובות פה, אבל גם קראתי בספר בל עמוס בר ורשום שאין בעיה עם זה. אולי מישהי יודעת - מכיוון שהספר לא הכי חדש..... מצטערת שלא ממש הייתי פעילה פה היום - אני מרגישה לא משהו בכלל

shirag1

New member
אני לקחתי סטרפסילס ../images/Emo184.gif

כשהייתי חולה בשבוע 12. תרגישי טוב !

juanes

New member
שאלתי במרכז הטרטולוגי

אמרו לי בצורה ברורה ומפורשת שאפשר לקחת סטרפסילס. אני סובלת מדלקת בדרכי הנשימה כבר שבועיים...

המון תודה בנות-ומה לגבי אף סתום?../images/Emo6.gif

יש למישהי איזה פתרון יצירתי? הגרון יותר טוב - שתיתי תה עם לימון, ודבש... בקיצור זה משתפר. אבל האף.... אוי האף.... איך אפשר לנשום עם אף סתום?!?!?
אתמול רק כדי שאני אוכל להירד - טיפטפתי טיפות אף. לא רוצה להשתמש בזה על בסיס קבוע. ניסיתי מי-מלח, ומכשיר אדם וזה לא ממש עזר יש למישהי רעיון???? תודה על התגובות

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיש למישהי איזה רעיון טוב?לאף?

אשמח לרעיונות - אני כבר אובדת עצות......... תודה מראש.

לוליLuli

New member
אם את עדיין סובלתת..

סליחה רק עכשו ראיתי...תשתשי מלא כוסות של: דבש+לימון=מים חמים-בלי תיון!!! ממש מקל עלהכאבים ומשפר. תרגישי טוב

תרופת פלא לכאב גרון ושיעול:

קצת מגעיל אבל שווה: תחצי בצל לחצי שימי בקערית . מעליו תשפכי דבש ... תשאירי את זה כמה שעות הבצל מגיר נוזלים ואת פשוט שותה את התערובת...... אני הייתי שבועיים עם כאבי גרון וליחה שלא נגמרה ועברתי אצל כל הרופאים האפשריים וכל אחד מהם נתן לי תרופות שחלקן התבררו כלא מומלצות לשימוש בהריון (בדקתי במרכז הטרטולוגי ) מרוב יאוש שאין על מי לסמוך החלטתי לסמוך על תרופות סבא .... והפלא ופלא - זה עוזר .

שאשאשא

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שאלה חשובה בנושא הגרון

אני עם דלקת גרון ומטופלת באנטיביוטיקה מסוג מוקסיפן (מותרת לשימוש בהריון). הרופא עשה לי ולבעלי משטח גרון בגלל חזרה מרובה של דלקות גרון, והיום קיבלנו תשובה חיובית על חיידק מסוג סטרפטקוקוס A. אני לא תופסת בינתיים את הרופא שלי, אבל אולי מישהי יודעת מה זה אומר? מספיק האניביוטיקה שאני מטופלת בה? זה מסוכן להריון שיש את החיידק הזה?

shlomitit

New member
../images/Emo51.gif לכן. אכן אני עדיין סובלת ../images/Emo10.gif

ואת תרופת הבצל אני מכירה מבעלי - אבל די שונאת אותה. בינתיים קמתי כל כמה שעות בלילה לכף דבש עם לימון. זה מקל לזמן מה ואחר כך הכל חוזר לקדמותו. והגשם נתן לגיטימציה לתה לפחות. (איך אפשר לשתות חם בקיץ, לעזאזל?) וחוץ מזה פניתי לייעוץ תרופות באסף הרופא והם אמרו לי שאין בעיה עם קלגרון. מה עם אקמולים למיניהם, מותרים, נכון? (אפילו לא טרחתי לשאול שם כי לא חשבתי שאגיע עד כדי שימוש בתרופות מהסוג הזה.)
שוב.

למעלה