הצילו, שלולית!

הצילו, שלולית!

בחדרי (בדירה שכורה) דלת זכוכית עם חלון זכוכית. המשקופים עשויים עץ. הגעתי הביתה וראיתי שכנראה יש רווח בין משקוף החלון לדלת סביבו, כך שהגשם נקווה על אדן החלון, ומטפטף לתוך הבית. כמובן שתריס אין ואין לי כוונה להרכיב כזה, וגם לא להחליף דלת/חלון וכו'(דירה שכורה כבר אמרנו?). מה עושים? (אגב, בעלת הבית מכשפה ולא מוכנה להוציא על זה כסף, אז הכל מכיסי)

ניקוז קשה ליעץ מבלי לראות. אני מתאר לעצמי שמים שנקווים באדן של המשקוף ואמורים להיות מנוקזים החוצה,גולשים לתוך הבית. בדקי באדן המשקוף אם פתחי הניקוז אינם סתומים.

זה כל העניין

החלון הוא חלון עץ, שנסגר כמו דלת. אין פתחי ניקוז, משום שהחיבור בין השניים אמור להיות מדוייק. אבל אני חושבת שבמהלך השנים החיבור נשחק, ויש מקום למים להכנס. עכשיו אני מתחילה לצייר.

גומי אוטם. יש לקנות פסי איטום מגומי. חשוב שתשימי לב להוראות ההרכבה.כי אם לא עושים זאת נכון, זה כאילו לא עשינו כלום.....

וציור

אגב, אני לא בטוחה שיש מקום להכניס גומי אוטם ביניהם. ואחרי הפוגה של שעה - שוב התחיל לרדת גשם.

גם לאחר הציור .... קשה לתת לך עוד עצות מעבר לאלו שנתנו. פתרון נוסף ,זה להדביק סרטי דבק מבחוץ,אבל אז לא תוכלי לפתוח את החלון.

למעלה